Túlélők visszaemlékezéseiből és orvosi feljegyzésekből származó tényanyagok.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
@zsuzsu: Ez más, te éltél és túl élted, vagyis amit éreztél azt életben érezted ne a halálod percében....
Ehhez hasonló nekem is volt, csak én 304 V-al hadakoztam.....még azt is láttam mi történik mögöttem.....de ez mind ezen az oldalon történt, nem a túlsón.....:)
zsuzsu
@menasagh: Hát hiszen ezt mondom én is ha meghaltam volna akkor nem tudom elmondani ,hidd el én a halálom percének éreztem és most már tudom hogy létezik az a film ami lepereg.... érdekelne hogy te hogy élted meg..
gondolkodo
@menasagh: @zsuzsu: Nem akarok szőszálat hasogatni, de "amikor meghal", még érezhet, hiszen ez folyamatos jelenidejű "tevékenység", amikor "meghalt", a tudomány mai állása szerint megszüntek érzései. A "meghalás" akkor is folyamatos, ha kívül állva csak egy pillanatnak tűnik is. Szerintem.
margo45
Szörnyü volt, és egyben szép is,valamit és mindent , megválltoztató érzés, kicsit félelem önmaguknktól.Nem merünk beszélni róla, háha bolondnak tartanak,de azért az életünk részévé válik.
cinti
@zsuzsu: köszönöm ,h .te ilyen bátran leirtad nekünk, átéltem jómagam is, s. tudom aki nem élte meg úgym.nevezzük "halálközeli élménynek" , az totálkárosra vett, hát azóta én ritkán szoktam beszélni róla. - csak annyit az enyémról euforikus állapotként éltem meg ,láttam édesapám ,aki már odaát van, ő vezetett, láttam kisebbik gyermekem zokogva.../Zsuzsu te biztosan át tudod élni..., s egy biztos n e m félek a haláltól azóta . hát az enyémról csak ennyit. /c/. jaj igen ami fontos !sokan és több publikációban olvastam ,h.gyógyszer hatása lehet az ilyen"halálk.élmény/ semmilyen gyógyszert nem szedtem , egyetlen szemet sem.!!! köszönöm aki elolvassa /c/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.