Az izraeli hatóságok korlátozásai miatt nem jutnak elég vízhez a palesztinok Ciszjordániában és a Gázai övezetben - állítja az Amnesty International (AI) nemzetközi emberi jogi szervezet.

Forrás: vizpiac.hu
Feltöltő: novanda
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bagossy
Hmmm. Valóban finom vagy! A magyar vízre is ez vár?
novanda
Ok, rendben. Nem láttátok a csatolt fotót! Azóta le is vettük, és kicseréltük, annyira durva volt...
ugyeugye
@novanda: pont ezért írtam, h finoman fogalmazol - nem szép dolog.
mondhattad volna ezt is: ejnye-bejnye. irgum-burgum. mindjárt keményebben hangzik.
messzelato
@bagossy: Igen.És a kormányunk jelenleg azon az állásponton van hogy miért ne adjuk el?Én azt mondom: SOHA!És ezért akár utcára is megyek...de nem leszek egyedül,sokan csatlakoznak majd!Az utolsó értékeinket próbálják áruba bocsátani és ezt nem engedhetjük.A magyar vízkészletek NEM eladók!

@novanda: Pedig visszajöhetne a dúrvább verzió.Az emberek addig nem kapcsolnak míg a rémísztő valósággal nem találkoznak.Más témában külföldön (svédország)autó balesetet mutatak be reklámban, hogy az emberek ráébredjenek a biztonsági öv használatának fontosságára.

Az pedig hogy egy állam ilyesmit megtehet nem hogy csúnya dolog de nemzetközi beavatkozásra lenne szükség.Az Amnesty International csak felhívja a figyelmet de nyomást nem tud gyakorolni a zsidókra.A miniszter persze dagad de a tény az tény.Közbe kell avatkozni mert ez újabb háborút robbanthat ki a térségben.(amúgy is lőporos hordón ülnek.)
eberti
A "jogvédők" ilyenkor nem látnak,nem hallanak,nem tiltakoznak...
Január
Az ivóvíz = olaj, és tényleg stratégiai cikk......, nagyon-nagyon vigyáznunk kell rá míg lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.