A magyar szélsőjobbal, Orbán Viktorral és a Demokrata szarkasztikus írásával foglalkoztak a svéd televízió főműsoridejében. "A Magyarországon egyre határozottabban menetelő szélsőjobboldali militáns csoportok Nobel-díjra jelölt írók könyveit akarják megsemmisíteni" - számolt be a Demokratában megjelent Pozsonyi Ádám-írásról a svéd köztévé kulturális híradója, melynek riportere így folytatta: "Lehet írókat hazaárulónak nevezni egy európai országban? A válasz: igen! " A riportban megszólaltatták Nádas Péter írót is: "Nádas komolyan veszi a cikket, s 1944 júniusa jut eszébe, amikor is a magyar nácik 400. 000 könyvtári kötetet daráltak be. Mindenki tudja, hogy akkor nem csak könyveket semmisítettek meg abban a papírmalomban, hanem azzal egy időben kezdték deportálni a 600. 000 zsidó magyar állampolgárt is, akik közül 400. 000 nem tért vissza. Tehát, én ezt a dolgot nem tudom nem komolyan venni" - mondta a híradóban Nádas.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barew7
Az igazság nevében be kéne írni a YuuTube keresőjébe a "Pozsonyi Ádám", vagy a "Pellengér" keresőszót, és azonnal nyilvánvalóvá válna, hogy az elefánttá dagasztott iromány egy szatírának készült. Pozsonyinak ebben a műfajban vannak a lagjobb művei, amelyeket aljasság a kedves kollegák részéről aktuálpolitikai célokra, jókora csúsztatással bedobni. Főleg pl. Svédországban!!!
Wik
Gyomorforgatóan undorító,aljasság ahogy lejáratják hazugságaikkal az országot.
Hát nincs senki aki az ország és a választók lejáratásáért bíróság elé citálná ezeket a beteges, hazudozó, "rettegőket"
Kakastoll
"A riporter szerint nincs több ország, mely ilyen hatalmas számban hagyta volna megyilkoltatni saját polgárait, pusztán zsidó vagy cigány származásuk miatt"

Na és a riporter szerint melyik európai ország állt ellen a gyilkosoknak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.