Mivel a CNN hírtelevízió is teljes hírzárlatot rendelt el a 2010-01-16-án talált bizalmas kormányzati dokumentumokat illetően, ezért valószínűleg már nem tudhatjuk meg mit találtak a nemzetvédelmi szervek azon a szombati napon. A belföldi és külföldi sajtók egy része már „megostromolta” a washingtoni kormányzati hivatalban fel-alá járkáló szenátusi tagokat, akik állítólag teljesen tehetetlenek a kirobbant ügy kapcsán. Eddig semmilyen kézzel fogható további bizonyítékot nem találtak és semmilyen információ nem szivárgott és szivároghatott ki a történtekről. Múlt szombati események összefoglalva: Ismeretlen eredetű fedőnév alatt, veszélyes és bizalmas kormányzati dokumentumot találtak az USA-ban. Az FBI, a CIA és a FEMA, emellett más kormányzati szervezetek és az állami CNN hírtelevízió is, teljes hírzárlatot rendelt el ebben az ügyben. A részleteket, előzetes politikai egyeztetés és megbeszélés mellett, zártkörű szenátori ülésen, a nemzetvédelmi szervek jelenlétében kívánják a jövő hét folyamán, nyilvánosságra hozni. (A linkre mutató kép csak illusztráció!)

Forrás: wcdiscovery.com
Feltöltő: A_Viki
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Thamás
Vajon mi állhat benne?
Obama alkalmatlan a jelemlegi kormányzásra, vagy Bush volt az??: DD
Én a Kennedy gyilkosságra gondolok, de szerintem azt a legjobb tudomásom szerint, 80-évre titkosították, annyi pedig még nem telt el azóta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.