Azaz angolul „The time is near! " Egy rendhagyo zeneszerzo, Yr. Robert Lalkovits - Axone, audio uzenete es felhivasa a vilag osszes allampolgaranak, egyenesen a jovo ismeretlen dimenziojabol. es... „Alea Iacta Est...” Tudositotta: Gary Halfton (Los Angeles, USA)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A_Viki
Sajnos én Észak-Korea és a jelenlegi politikai és gazdasági helyzetek miatt, kezdek is hinni benne egyre jobban. Bár ekkora felhajtást még 2000-ben sem csináltak, pedig akkor is megjósolták a világvégét. Rengeteg film, kisfilm és dokumentumfilm is készült a fennforgó témáról. Ezzel foglalkozik az egész világ. Ahogy nézegettem Róberten kívül rengeteg más művész is teret adott a témának. Sőt Amerikában még 2012 néven, tévécsatornát is üzemeltetnek. Félek, hogy igaz lesz, ha szeretnénk, ha nem. De akkor is a remény hal meg utoljára.
Thamás
észak-korea az egy nudli!Ha sokáig csinálják a fesztivált, leradírozzák a ruszkik, vagy az amcsik a térképről őket, aztán verhetik a tam-tamot lucifernek :)))
csutak
@Thamás: Sem emberileg sem politikailag nincs igazad!
Ma már ez nem így megy.
Ma a neokolonializáció elfogadott formája a gazdaság megölése általi lefegyverzés dukál.
KAgergő
Gondolkodjál már @Thamás: ha leírják őket nullára, gondolod más országok, vagy a szövettségeseik azt majd tártott szájjal és tétlenül fogják végignézni??? Gondolod majd a kis többi ferdeszemű nép, főleg Kina a nagy szövetségese, addig majd a pucerjában fogja taperolni a gésákat? Te rendes el vagy tévedve!!
Kristyna
@A_Viki: Szerintem is lesz 2012-ben valami, már túl nagy a felhajtás, de a körítés is körülötte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.