Kassai Viktorra és csapatára büszke lehet a magyar, amiért BL-elődöntőt vezethetett, ám a magyar játékvezetői gárda sajnos rengeteg hibát elkövetett a kedd esti Bayern-Barca rangadón. A Bayern 4 góljából 3 tulajdonképpen szabálytalan volt:

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Érdekes...! AZ érvényes szabályok szerit a játékvezető A PÁLYA TARTOZÉKA!!!Mint például a kapufa, a sarokzászló, stb. Kinek jutna eszébe egy zászlóval vitázni? Ezt a marhaságot! :-)))
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Való igaz Barcelona teljesítményét csak Kassaiék múlták alul.Tizenegyesek meg nem adása,kiállítás elmaradása,kettő és fél :) szabálytalan gól (az első véleményes)a második,les a harmadik állítólag elzárás volt ,de szerintem fellökte ,mint a sz@rt,még kézilabdában is befújják szabálytalanságnak.
jancsipapa
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Inkább három ,mint kettő és fél ,bár ez nem volt olyan ordító les mint Ibrahimovics lesgólja .De egyértelmű les volt .Az elsőnél ugródeszkának használták Alvest .A harmadiknál sárgalapos szabálytalanság történt .Emberre ment ,nem labdára .Való igaz egy tizenegyes mindenképpen járt volna a németeknek ..Ezzel együtt gyenge volt a Barca (sajnos )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.