Összegyűlt a szakma nagyja Telkiben, az MLSZ bázisán. Örömmel, titkoltan kelletlen, de minden csapat edzője, vagy technikai vezetője tiszteletét tette az új szövetségi kapitány, Pintér Attila első nagy közös elmélkedésén. Pinyő ennek örömére egyből megadta a következő évek (hónapok?) zászlókra írandó szent jelszavát: „sikert csakis közösen érhetünk el”. Köszönjük Attila, leülhetsz. ... Egy embert pedig nem láttunk, nem hallottunk egy ideje, épp azt, aki megígérte a minőségi változást, a biztosan külföldi és elismert mesteredző hazánkba csábítását. Szép csendben borozgathat valahol és ő már nevet. Nevet a magyar futball legújabb és eddigi talán legnagyobb bohózatán.

Forrás: firstman.hu
Feltöltő: Firstman.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"A főmester vázolta a programot: 3*2 nap összetartás januárban, egy 7-8 napos közös lötyögés Törökországban februárban, ahol a légiósok csatlakoznak "

Ahogy Pintér Attilát ismerem, az nem lötyögés lesz hanem edzőtábor ahol a végbelük is kilóg a játékosoknak.
Szalai meg majd eldönti hogy mi a fontosabb, a "Salke" vagy a magyar nemzeti válogatott. Nincs bérelt hely a válogatottban, csak azok játszhatnak ezen túl akik tudnak küzdeni a pályán a magyar színekért.
Szurkolok hogy Pintérnek sikerüljön az összes elképzelése és nyugodtan felejtse el a "sztárocskákat"
Szurkolok neki hogy juttassa ki a csapatot a következő EB immár 24 es főtáblájára de a legfontosabb hogy egy harcos, küzdeni tudó magyar válogatott alakuljon ki végre és akkor a szurkolók is a csapat mellé állnak. Csak így sikerülhet. Akkor a vereségek is megbocsájthatók ha van foci a pályán mert az összes meccset úgysem lehet megnyerni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.