A svéd Zlatan Ibrahimovic nyerte az év legszebb góljáért járó, idén ötödször átadott Puskás Ferenc-díjat, amelyet hétfőn a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi éves gáláján vehetett át a győztes Orbán Viktor miniszterelnöktől.

A Paris Saint-Germain csatára azzal érdemelte ki az elismerést, hogy 2012 novemberében az angolok elleni barátságos mérkőzésen csaknem 30 méterről, fantasztikus mozdulattal ollózott a kapuba.

A FIFA futballbizottsága által kiválasztott tíz szépségdíjas találatra a FIFA honlapján lehetett szavazni, majd november végétől már csak arra a háromra, amely addig a legtöbb voksot kapta. A másik két jelölt Neymar, az FC Barcelona brazil csatára és Nemanja Matic, a Benfica szerb középpályása volt.

Az első ilyen elismerést a portugál Cristiano Ronaldo kapta, majd a török Hamit Altintop, aztán Neymar, tavaly pedig a szlovák Miroslav Stoch volt a díjazott.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát ez az a figura aki megígérte egy halálos betegségben szenvedő bosnyák kisgyereknek hogy személyesen találkozik vele.
A nagybeteg bosnyák kisfiú el is utazott Párizsba és ott szembesült a szomorú ténnyel hogy az ígéret csupán ígéret maradt.
Hát ilyen ember ez a fasz. Lehet hogy jó focista (bár szerintem a pályán is csak nagyképűsködik) de emberileg csak egy moslék, egy genetikai hulladék. Dugja fel magának a díjat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.