Zombori Sándor a Sport Tv állandó szakértőjének számított a csatorna kezdete óta. Most úgy döntöttek, pihentetik kicsit.

Zombori Sándor felidézte Mészöly Kálmán elhíresült gondolatát, miszerint: "Én annak nagyon örülök, hogy visszanézve az igazolásokat, egyre kevesebb a külföldi, aki ahogy Mészöly Kálmán mondta, leesik a fáról és már itt futballozik" – mondta még február 28-n.

"Az OTP Bank Liga egyik mérkőzésének felvezető részében tett olyan kijelentést Zombori Sándor, amely félreértésre adhat okot, bár a szakkommentátor a magyar fiatalok védelmében szólt a kvalifikálatlan légiósokkal szemben. Noha a megjegyzése nem volt szándékosan rasszista töltetű, félreértésre adhat okot. A Sport TV elhatárolódik minden rasszizmusra utaló kijelentéstől, ezért az esetet házon belül szankcionáltuk." – írta közleményében a csatorna.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Ez az igazi szegregáció.Zombori,a magyar labdarúgókat,a fiatalokat,tartja labdarúgó sportunk,emelkedéséhez fontosnak,mert ugye az a jó abban ,hogy ilyen mélyen vagyunk,mert innét csak felfelé vezető út van.Igaza van idejönnek,illetve hoznak labdarúgónak becézett senkiket,akik elveszik a helyet,s lehetőségeket a magyaroktól.És függetlenűl bőrszinüktől jogos,hogy a riporter,szóvá tette,mert ez tény.Ebbe a mondatba a rasszizmust bele magyarázni, merő rosszindulat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@szelbatyo: Na jó.Belegondoltam,hogy nekem is van kedvencem a propin.Bármihez hozzászól,biztos,hogy felmegy bennem a pumpa.Én is vállalom.
Dr. Felipe
"Leesik a fáról és már itt futballozik"

Hát lehet itt csűrni csavarni a dolgokat de bizony ez kőkemény rasszizmus ugyanis a színes bőrű játékosok sem a fáról potyognak. Még jó hogy banánnal nem kínálta meg őket ez az ökör.
A szakkommentátor otthon lehet bunkó de a tv stúdióban nem. Ott nem sértegetheti a fekete játékosokat a nagy nyilvánosság előtt.
Többet nem szabad beengedni az ilyen bunkókat a stúdióba.
keresztapa
@Dr. Felipe: Leesik a fáról, ez az a rasszista állítás, gyenge értelemmel megáldott vélelem, rosszindulatra való következtetésre kihegyezve. A lényeg az hogy a labda rúgáshoz nem sok köze van, úgy mint a magyar játékosoknak, akikkel nem lehet elérni annyit, hogy az EB-re kikerüljünk. Ez a rasszizmus! A magyar játékos éppen olyan tehetségtelen, mint az idegen légiósként vásároltak. Sport játék küzdelem, nélküli katyvasz az egész.
Ebből csinálnak tudatosan rasszista irányzatot. A sport ha a mai magyar labdarúgást nézzük politika, és nem sport!
Sííva
Igazából nem értem miért marjátok egymást! Nincs magyar foci! A mai focistának nevezett egyéneknek nem érdeke a nyerés, nem azért játszanak mert nyerni akarnak és nem a játék öröméért! Be kellene szüntetni az egészet úgy ahogy van! Más sikeresebb sportágakat kell támogatni ebből a pénzből. A magyar foci úgy ahogy van leszerepelt! Minek kell erőltetni? Ha majd megtanulnak erőt, kitartást belefektetni és összefogva, együtt nyerni akkor lehet támogatást és jó havi fizetést adni nekik! Amíg egyébként is megkapják, minek erőlködjenek?
bra048
@Sííva: Amennyiben viszont jelenleg nem érik el a magyar játékosok a nemzetközi színvonalat akkor nem kellene őket ruházni, etetni és részükre nagyobb stadionokat
építeni. Különösen nem Felcsúton, ahol az egész csak "géniuszunk" megrendelésére
és örömére jött létre...
Dr. Felipe
@keresztapa: "Leesik a fáról és már itt futballozik"
Hát ha te egyet értesz ezzel a kijelentéssel akkor valószínű hogy te is a fáról pottyantál le. Kár hogy fejre, különben te lehetnél az új Drogba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.