A sportriporter a földön fekvő feleségét mezítláb közepeset el nem érő erővel megrúgta – mondta dr. Zamecsnik Péter a TV2 Mokka című műsorában.

Az ügyvéd arról is beszélt, hogy a tettlegességig fajuló vita kirobbanásakor Knézy és felesége már rossz viszonyban volt. Miután a vádlott bántotta nejét, a lánya védelmére, a helyszínre sietett az apja. Amikor magyarázatot akart kapni az erőszakos cselekedetre, ahogyan Zamecsnik fogalmazott, Knézy „vele szemben sem viselkedett európai módon".

A Magyar Televízió sportriportere hat hónap börtönbüntetést kapott – két évre felfüggesztve –, amiért bántalmazta volt nejét és annak édesapját. Az ítélet nem jogerős, de következménye van, Knézy minden bizonnyal az ellene folyó büntetőeljárás miatt maradt ki a nyári, brazíliai focivilágbajnokságra utazó tévéstábból – írja a Blikk.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Tisztelt bíróság szeretném ha figyelembe vennék , védencem az inzultus előtt levette kiránduláson használt túrabakancsát .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@Cicamama55: Biztosan nem, de ha nem hiszed, hogy ekkora szép nagy marha ember mezítláb is tud nagyot rúgni, kérd fel hogy rúgjon meg és mindjárt tisztábban fogsz látni.
Cicamama55
@mariaberta: Ön teljesen hülyének néz engem?! Az eset súlyát dehogy vitatom, csak a cikkben a fogalmazással nem értek egyet! Azzal hogy közepeset el nem érő volt a rúgás! Az ilyen brutális bánásmódot, mélységesen elítélem, függetlenül attól, mit mutat a "fájásmérő"!!!
Dr plágium
Tehát akkor minden rendben? Mezítláb, közepes erősséggel bárkit megrugdoshatunk?
mariaberta
@Cicamama55: Senkit nem nézek hülyének, különösen nem egy "cicamamát" .
Bocsánat.
eberti
Majd bebizonyítják,hogy egy "látássérült" komondoron esett át a feleség,de szerencsére a férjén nem volt bakancs ezért csak mezítláb nyomokat találtak az asszony fején...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.