Tényleg nagyon menő lett a felcsúti focistadion, amelyet ma lehetett először megnézni belülről. Nagy kérdés, hogy szükség van-e egy 2000 fős községben egy ilyen, 4000 férőhelyes ékszerdobozra. A stadion Orbán Viktor felcsúti háza mellett áll, egy helyi kocsmáros még serdülő korából emlékszik a miniszterelnökre, szerinte focistaként is olyan volt, mint politikusként, ment, mint a mérgezett egér, nem hátrált meg senki előtt. A stadionról viszont nem szívesen beszélnek a helyiek.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"A stadion Orbán Viktor felcsúti háza mellett áll, egy helyi kocsmáros még serdülő korából emlékszik a miniszterelnökre, szerinte focistaként is olyan volt, mint politikusként, ment, mint a mérgezett egér"

Vagy inkább mint egy idióta vakegér.

Mondjon valaki még egy miniszterelnököt akinek kertjében ekkora stadion épült közpénzből? Na meg mondjon valaki egy másik népet aki ezt a gyalázatot némán tűri.

Mondjuk megnézném az angolok pofáját ha Cameron brit miniszterelnöknek stadionépítésre szottyanna kedve a kertjében és gründolna hozzá egy csapatot is és elindulna a Premier ligában a Cameron Atlethic.
Manhattan
Húsvétkor átadják a felcsúti stadiont. 3 nap múlva bezárják, mint a Várkert bazárt. Ugye?
Manhattan
Még mindig hezitálok. Húsvétot ünnepeljek, vagy a felcsúti stadion átadását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.