Nem sikerült győzelemmel felavatni a Puskás Akadémia új stadionját, a felcsúti Pancho Arénát, ugyanis a házigazda a harmadik döntőjét is elvesztette a 17 éven aluliak számára idén immár hetedik alkalommal kiírt Puskás-Suzuki-kupa utánpótlás labdarúgótornán.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
mittudomén ki volt az, de hajrá ellenfél!
dömdödöm
nembaj ,az a lényeg épül a nemzeti neverland :-(
Dr. Felipe
Én láttam a meccset. Elöl az egyik csuti hülyegyerek az egész meccsen azzal próbálkozott hogy hogyan tudja kirúgni a stadionból a labdát bolseviktor elvtárs kertjébe. A legszebb viszont az volt mikor a díszpáholyt mutatták, mindenki bambán nézte a meccset csak bolseviktor elvtárs vigyorgott magában. "Na hülye parasztok, én ezt is meg mertem csinálni" - gondolom ez járt a fejében.
A legviccesebb meg az volt mikor a csuti cserejátékosok próbáltak kis hangulatot vinni a stadionba mert a közönségen látszott hogy életükben nem jártak még futball meccsen, csendben bámultak a semmibe és alig várták hogy vége legyen a cirkusznak.

Ja és Felcsút Pancser - Real Madrid 0:1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.