Orbán Viktor miniszterelnök, a Puskás Akadémia alapítója és Mészáros Lőrinc, a PFLA elnöke magyar és spanyol nyelvű levélben gratulált az intézmény szakmai partnere, a Real Madrid történelmi, tizedik BEK-, illetve BL-győzelméhez Florentino Péreznek, a madridi futballklub elnökének.

"Tisztelt Elnök Úr! Engedje meg, hogy elsők között gratuláljunk a Real Madrid lenyűgöző, tizedik Bajnokok Ligája-győzelméhez, amelyre – mint a világon minden madridista – mi is büszkék vagyunk itt a Puskás Akadémián, Magyarországon. Puskás Ferenc és a Santiago Bernabéu elnöksége idején szereplő csodálatos Real Madrid 1960-ban sorrendben az ötödik Európa Kupa-győzelmét szerezte, a nagy magyar csatár négy góljával és a klub a fantasztikus, 7:3-as glasgow-i sikerrel történelmet írt. 54 esztendő telt el azóta, de a Real Madrid ma is Európa legjobbja, immár tíz BL-győzelemmel" – áll a levélben.

A Puskás Akadémiát ezúttal Jakab János, a felügyelőbizottság elnöke képviselte a lisszaboni BL-döntőn, amelyet a real Madrid hosszabbításban 4-1-re nyert meg az Atlético Madrid ellen. Michel Platini UEFA-elnök – amint az a PFLA honlapján olvasható – meghívót küldött Puskás Ferencnének is, ő azonban egészégi állapota miatt nem vállalkozott az utazásra, míg Orbán Viktor, aki rendszerint ugyancsak elutazik a legrangosabb európai kupadöntőre, ezúttal az európai parlamenti választási kampányának hajrája miatt nem lehetett ott a portugál fővárosban.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
Lehet, hogy Gazsit beakarja nyomni a csapatba?:-)
silber13
Jól is tetted, mert különben nyista ingyérjegy, oszt akkor kushadsz otthon a TV előtt!
nusika
...ls a hazai embereknek, tanároknak, ha lehet nevezni "a magyar egészségügynek", a minimálbérért dolgozóknak, a 4 millió szegényeknek...???
kata53
Ennek a baromnak csak a foci a legfontosabb,és hogy minél jobban kiszipolyozza a magyar népet!
coyote3
Erre várt a Real! Ezért győztek :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.