Kubatov Gábort és Orbán Viktort is füttyszó fogadta a Fradi-stadion mai avatóján. A miniszterelnök talán épp zavarában az adófizetők helyett elsőként a Jóistennek köszönte meg, hogy "megélhettük ezt a napot".

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tulipánfa
Tömény badarság volt ez a beszéd. Még hogy a fradi tartotta a lelket a magyarokban a nehéz időkben. A stadion felújítása leginkább gátlástalanságának köszönhető, mivel nem a jó Isten, hanem ő szórta a pénzünket mániáinak a kielégítésére sok más fontos dolog(oktatás, egészségügy, stb) helyet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@pensionar: Te, nem sok az a 40 templom? Nem kápolnákrül van ott szó? :-))))
köhögő bolha
Tiszta Észak-Korea! A csúti bájgúnárnak nincs szüksége wc papírra,a körülötte lévő vigyorgók bármelyike ugrásra kész a hátsó polírozásra! :)

444.hu/assets/orbanfradi4.jpg
kkalman
@bretagne: Ezt tudatosítani kellene a Fradi "B" középpel is, mikor éppen nagyon "szurkolnak".
bretagne
@kkalman: Ők nem tudják??? Majd leszoknak a nagy "szurkolásról".
bakegya
Ami ugyanakkor sose kerül kidomborításra-mint most is,hogy aki ebben az amúgy kemény-és dúrva sportban gyakori-hónapokig fogja az ágyat nyomni a lesérült játékos!!!
sentinel216
" ...Aki elbújik a próbatételek elől, aki lebeszéli magát a megmérettetésről, mindig a sor végén fog kullogni..."
Míg ellenzékben volt folyamatosan elbujkált. Nem járt Parlamentbe - a munkahelyére -, utcai banzájokra csődítette össze a birkáit, de oda is páncélozott autóval járt. Mióta hatalomra csalta magát, egyetlen lényeges szavazáson nem volt jelen a törvényhozásban. Szir - szar avatásokon századnyi tekes védelmezi, annyira majrézik. Hát akkor ki az aki bujkál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.