A Ferencváros elnöke a Hír televízió P8 című műsorában beszélt a Fradi-stadion avatásáról, vénaszkennerről és a klub jövőjéről is.

"Ebben a stadionban is gyereklelkeket kell megmenteni. Mert az egy primér cél, hogy a csapat nyerjen. Hogy egy csomó gyerek kezdjen el majd sportolni miatta, jöjjön ki meccsre, ezért kell a családoknak ott lenni. Aztán jöjjön el a Fradiba futballozni" – mondta a műsorban Kubatov Gábor.

Kubatov szerint gyereklelkeket mentenek az új stadionokban

Arról is beszélt, hogy szerinte nagyjából kétszázan voltak azok, akik kifütyülték, miközben több ezren megtapsolták. Hozzátette, a vitatott vénaszkenneres beléptetései rendszerrel csak azoknak van problémájuk, akik a balhét keresik.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Figyelem,figyelem ha rossz meccset akar látni és ha a gyermekét egy életre el akarja rettenteni a magyar futballtól, hozza ki egy fradi-ute meccsre! A balhé és verekedés garantált! Ha ez a barom gyermek lelkeket akar menteni és sportolásra akarja őket nevelni, ott az iskola ehhez nem kellenek milliárdokért stadion, milliárdokat kell költeni tornatermekre az iskoláknak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@human: A gondolataimat fogalmaztad meg. Arra nem gondol ez a véglény, hogy éhes gyomorral mit ér a sport?
picike
a gyerekeiknek a vagyont mentik igen mentik szerintem is mentik röviden fogalmazva
mate03
@volvós: Alacsony a vérnyomásom!Mit gondolsz?Ha megnézném,segítene?
volvós
@mate03: Biztos vagyok benne, de hányinger csökkentöt is vegyél be mellé...:-)))))
Vadlaci
Az olasz edzőnek tökéletesen igaza van: a magyar foci szakmailag, emberileg, gazdaságilag és minden más tekintetben válságban van. Persze, Várhidi Petik ezt nem fogadják el, mert ebből a fertőből élnek, mint Kubatov a nagy sportvezető. Ért valamihez, vagy csak fideszes? A fradit még Jaross Andor is jobban vezette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.