Hiába vezetett végig, a magyar vízilabda-válogatott megint nem bírt a szerbekkel a döntőben, és az Európa-bajnokság után a Világkupa fináléját is elbukta. Benedek Tibor csapata 7-7-es rendes játékidő után ötméteresekkel maradt alul. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dzurinda
A rendes játékidő döntetlen lett, ez egy teljesen vállalható vereség.
Fradigege
A szerbek ellen a mérce elég siralmas. Rendszeresen a vérünket akarják, van nemzeti büszkeség és öntudat, így van motiváció. A pólosaink sokszor a csajoknak játszanak, a szexen jár az agyuk és így belefutnak egy nacionalista pofonba. Állandóan verekednek, mi alig ütünk vissza. Így ez az eredmény. +a bírókat sorban elzavarnám a nemzetközi meccsekről. Rendszeresen ellenünk fújnak. Folyamatosan oláh bíráskodik ellenünk. Ezek az összetevők játszanak szerepet. Keményebbnek kellene lennünk. Inkább verekedés miatt kapjunk ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.