A berlini Európa-bajnokság zárónapján három érmet szereztek a magyarok, ám mindannyian másképp élték meg az érmet – Verrasztó Dávid például egészen lehangoltnak tűnt a győzelme után. „Boldog vagyok, az időmnek kifejezetten örülök, de azt azért hozzá kell tenni, hogy Magyarországon egy Eb-arany szart sem ér" – értékelte némileg váratlanul saját teljesítményét Verrasztó Dávid a 400 méter vegyesen szerzett aranyérme után. "Arra nincsen recept, hogy mikor lesz valaki első, egyszer sikerül, egyszer nem. Én remélem, két év alatt, a riói olimpia előtt megtanulom, hogy egyenletesen jól teljesítsek. A 200 vegyes után, ahol nem jutottam döntőbe, nem kívánhattam többet, és azzal is elégedett vagyok, hogy majdnem megúsztam az eddigi legjobb időmet" – tompította aztán szavait Verrasztó.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
Közölte a véleményét miszerint, ha a megyei harmadosztályban rúgná a bőrt, sokkal nagyobb megbecsüléssel tisztelné meg a magyar kormány!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@F_Viktor: Én nem ítélem el, csak a nyilatkozatára mondtam el a véleményemet.Ennyi. Ő ezzel se jobb, se rosszabb nem lett.
pbalage
én mindenesetre gratulálok és büszke vagyok rájuk, bár tudom, hogy ez nem sok.

annyit még hozzátennék, hogy a felcsút ma kikapott a Queens Park Rangers-től 1:0-ra
talán ez egy kicsit enyhíti az úszóink fájdalmát.

Toljad Dávid, te egymagad jobb vagy az egész magyar focinál.
F_Viktor
@pbalage: És nem csak a mai magyar focinál... Labdarúgásban mikor volt utoljára EB aranyunk?

De van még egy friss példám: Somogyi Péter sportlövő világbajnokunknak nincs szponzora.
Szövetségtől csak csurran-cseppen a (köz)pénzmag, megélhetési gondjai vannak. Nem sírja tele a médiákat, ezért inkább jelenleg szponzorokat keres.

Figyelsz @Szandokan: ? Tudom, hogy a Tao-t ide nem adhatod, no meg te elkötelezett Felcsút FC rajongó vagy, de valamit kitalálhatnál!
coyote3
Én tudok olyan világbajnok kajakosról-bár "csak ifi VB-t nyert- aki a csónakházban lakik...
kkalman
Verrasztó Dávid elmondta a véleményét.
És...?
Ettől nem lesz több a fizetése, pedig a falábúaknak érdemtelenül adott milliárdokat meg se említette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.