A Digi Sport Reggeli Start című műsoában feltették a kérdést a volt szövetségi kapitánynak, mi lett volna, ha Magyarország ott lett volna a vébén. Egervári Sándor pedig bátran elkalandozott.

Szerinte a mostani magyar válogatottnak lett volna esélye arra, hogy kiharcolja a továbbjutást a csoportból. "Hittem volna abban, hogy előtte abból a görögös csoportból képesek lehettünk volna akár tovább is jutni" – fogalmazott a szerethetők korábbi vezetőedzője.

"Az kétségtelen, hogy Costa Ricával mérkőztünk egykor az U20-as vb bronzmeccsén, és nyertünk is büntetőkkel. Közel voltunk hozzájuk, szerintem egy mostani vb-találkozón is lett volna minimális esélyünk ellenük, nagyon biztosan nem vertek volna tönkre minket, mint a hollandok" – tette hozzá és megjegyezte, nem féltette volna a válogatottat, ha azok utazhattak volna, akik folyamatosan játékban vannak.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Aludjál szépen kis Sándor. A vilamos is alukál, álmában csenget egy picit... :@
Tűzoltó, s katona, vadakat terelő juhász!!!
Már bocsánat, de úgy hallottam, hogy Guzmics és Devecseri a pomázi foci suliból kerültek a Haladásba, kölcsönbe. Onnan kerültek a vállogatottba. A pomázi foci suliban benne van Alexander Egervári és a volt MTK-ás, Halmai Gabika. Na, már most, ha Guzmics és Devecserit bevisszük a válogatottba(lásd: Sanyi-bá a kapitány), több lóvéért tovább tudjuk passzolni. Ezért lettek válogatottak és okoztak nekünk felejthetetlen pillanatokat. Én ezt tudtam meg, és írták akkor.

mifocink.blog.hu/2013/10/18/az_egervari-szombathely-pomaz_haromszog_avagy_miert_lehetett_valogatott_guzmics_es_devecseri
Dr. Felipe
Hát igen, hamar elfelejtette a 8:1 et ez a szenilis vén marha.

Ha kijutottunk volna akkor már egyből tovább is jutottunk volna a csoportunkból, sőt akkora ász lett volna a csapat hogy alanyi jogon játék nélkül jutott volna be az elődöntőbe majd a döntőbe is.
Ott meg már ki tudja mi lett volna az eredmény, még az is lehet hogy 8:1 ide. Ezért szép a foci, persze nem nálunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.