Pintér Attila az észak-írek elleni vesztes mérkőzést követően nem fogott kezet, nem gratulált az ellenfél edzőjének azonnal, hanem berohant az öltözőbe – írja a Hír24.

A lap szerint a mélység mélységét nem is a válogatott, hanem Pintér Attila szövetségi kapitány prezentálta, aki a mérkőzést követően a sport íratlan szabályainak, az alapvető illemnek fittyet hányva nem gratulált, nem fogott kezet még a pályán az ellenfél edzőjével, Michael ÍO'Neillel, hanem dúlva-fúlva berohant az öltözőbe.

Amint azt korábban a propeller is megírta, történelmi vereséggel rajtolt a magyar labdarúgó-válogatott a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság selejtezősorozatában: Pintér Attila együttese vasárnap este a Groupama Arénában 2-1-re kikapott az északír csapattól.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Teljesen jogos a kapitány felháborodása. Nem hagyták a kormány válogatottját nyerni. Meglepetésként érte őket. Talán a CÖF-nek kellene egy felvonulást rendeznie, hogy több tiszteletet a magyar focinak, hisz egyszer régen jók voltak voltak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
adrenalink
Csak nem Mesterházy Attila tartotta neki a kommunikációs tréninget?:-)
Yoda69
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Kamcsatka
Ezeknek a nyomorultaknak nem mondták hogy Orbánisztán jobban teljesít? A magyar foci színvonala pontosan olyan, mint azt ajnározó, tíz milliárdokat beleölő félázsiai fidesz -kdnp maffiózóké.
human
Teljesen jogos a kapitány felháborodása. Nem hagyták a kormány válogatottját nyerni. Meglepetésként érte őket. Talán a CÖF-nek kellene egy felvonulást rendeznie, hogy több tiszteletet a magyar focinak, hisz egyszer régen jók voltak voltak.
nena
Furcsálltam is, hogy olyan gyorsan a kamera elé került. XD
keresztapa
Hogyan lehet egy pénzéhes, sportszerű? Ez csak egy pénzszerű, a sport űzve vagyon a tudatától. Veszíteni tudni kell,de nem egyfolytában, és nem mindig.
magyarbakancs
@adrenalink: Orbánéktól is tanulhatott.
Mert mindig zsebre tett kézzel közlekedik mint bölcs vezérünk.
magyarbakancs
Előszór is meg kellene mutatni ezeknek a futballistának csúfolt falábúaknak,hogy hogy néz ki egy labda.
Majd a foci cipőre szénát meg szalmát tennék ,hogy melyikkel lábal kellene eltalálni a labdát.
Ezért még fizetést is kapnak.
Fradigege
Ezzzz Naaagggggyyyyyyyyooooon ciki! Dzsudzsi: Most vagy soha.
nyanya001
@magyarbakancs: 9,47 -re azért nem mindig zsebre tett kézzel van !
Itt például szotyizik 444.hu/assets/orb%C3%A1n-cs%C3%A1nyi-1160x680.jpg
És az a sál a nyakában ...
Don Quijote
Nocsak a Szalai Ádámnak mégis igaza volt a vezetést illetően???
silber13
@nyanya001: De mit csinál a másik kezével?:-)))
nyanya001
@silber13: Őőőőőőő talán simogatja a bankvezér hátát :D
m.macskosz
@adrenalink: Nem, még Sólyom László. ma, 06:47
silber13
@nyanya001: Hááát...! Most, hogy így mondod Nyanyuska...Lehet..bár.." evil be to him,who evil things!" mondják némely ángliusok!
perfekt
Kérem tisztelettel-- oly jó kommentekkel illettük mi már itt, korábban,is a nemlétező honi labdarúgást--hogy részemről a jelzők--elfogytak!Elvonási tüneteim--foci ügyben sem léteznek--Pintérről--pedig annyit-"Úrnak születni kell--paraszt (nem tévesztendő össze szorgos földművesekkel)pedig terem mint a gomba.!Amennyiben--hangyányi esze lenne--a mérkőzés-utáni--nyilatkozatának--úgy kellett volna kezdődnie--Bejelentem-azonnali lemondásomat!!! Ő még nem--de én már látom azt a megszégyenülést, mi rájuk vár--az elkövetkezendő időben.De úgy látszik-nekik még így is megéri.Bocs de hányingerem van!
bra048
Látva a látottakat Pintérnek Bukarestben is lesz lehetősége, hogy a Zrinyi kirohanás helyett ismét gyakorlatba vegye az öltözőbe berohanást...Sőt jobb, ha ezt a megoldást már előre bejegyezteti a NEMZETI TALÁLMÁNYI HIvatalban.Ezt követően majd az MLSZ megvédi: mondván, látjátok Pintér nem rúgta bokán az ellenfél szöv. kapitányát, bár akár ezt is megtehette volna!
GeoCravker
Úrnak születni kell. Aki a kecske gyerekszobáját osztotta meg a birkával az bunkó ,arad akkor is, ha egy másik bunkó a többiek fölé emeli.
silber13
@perfekt: 11:28-ra : Hát az biztos, ha élne most, akkor szegény Bach neki írná a " Paraszt kantátát". Már csak a címe miatt is.
sokanvagyunk
Érthető... - nem tartotta méltónak magát a pacsizáshoz.
perfekt
@silber13: Hallgatói szinten ismerem és kedvelem a művet,találó amit írsz--de nekem--egy irodalmár--és regénye jut eszembe-most Victor Hugó "A Nyomorultak" ! Megbocsájtsák ,nekünk, hogy egy lapon említjük ezekkel a percemberkékkel:((Műveiket.
bretagne
@adrenalink: Ez jutott nekem is eszembe.
jancsipapa
Pedig ennél gyengébb csoportot nemigen kaphattunk volna ...Ennek ellenére semmi reményünk nem lehet ,hiába a mérkőzés előtti "magabiztos és elszánt " nyilatkozatok ,a stadion ,a sok pénz ,a mű-lelkesedés a szpíkertől (miért is kéne -lehetne- ezért igazán lelkesedni? ) .
joopapa
Gondolom ezek is így beszélik meg a taktikát mint a Koltai Robi :-))) www.youtube.com/watch?v=-azq2CUp5D4
Senara
@Yoda69: www.foci-live.hu/kulfoldi-foci-bajnoksag/fifa-vilagranglista-2014-06-05 Cikk író kicsit tévedett 47 hetedik helyen vagyunk , de lesz ez még lejjebb is
Cukkini
Mészöly után szabadon. -Feldolgozás.
Bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk gólt rúgni.
Kell ennél több?
Tisztelettel írom: Egy gólunk felér egy győzelemmel.
dömdödöm
Büntiből a román meccset így kéne közvetíteni .
A piros 1- es kidobja a labdát a kettesnek ,kettes középre passzol hármasnak ,
hármas előreível kilencesnek ,kilences cselt probál majd lő ! Na valaki szedje le a labdát a fáról . Öltönyös Buflák a pálya szélén ideges . :-)
silber13
@Cukkini: Na igen! Volt itt egy hadügyér, akinek fixa ideája volt, hogy egy magyar szurony 10 amerikai rakétával ér fel!
miazavalami
@köhögő bolha: nem jó. Sok a szék. Elég lenne egy sor is.
silber13
@nyanya001: Megvan! a zsebre dugott kéz miértje. Már a mulkor is rémlett valami. Tulajdonképp sportol Nyeles tiki-takizik!:-)))
adrenalink
@magyarbakancs: Azt, hogy, hogy közlekedik nem tudom, nem pazarlom az időmet a honi "focira"! Csak arra reagáltam, hogy nem gratulált a győztesnek...
anti
Nem is értem,mi a baj?Azt,hogy kikapunk,már megszoktuk.Talán más sportba kellene fektetni,olyanba amely eredményeket is hoz! Mélyen nem tisztelt o.v: van kajak-kenu,vízilabda,kézilabda,úszás,vívás...a teljesség igénye nélkül! Ezek hozzák az érmeket és a Nemzeti megbecsülést,ha már olyan könnyen dobáljuk a nemzeti szót!Viki,te nem tudhatod,hisz neked és "világhírű" fiadnak sajnos csak ez jutott!Szomorú! Kádár legalább sakkozott,oda elme is kellett,igaz nem is voltak sakk-stadionok! Jó lenne leállni már erről a pénzzabáló őrületből.Igaz a haverok honnan jutnának milliárdos pénzekhez?
Cicamama55
Biztosan azért szaladt be, mert nagyon elszégyellte magát! :))
lajospapa
Kikaptunk! Na és? A világ nem dől össze. Ha jól tudom negyven-valahányadikok vagyunk a világ ranglistán. Van utánunk jó néhány ország. Olyan is sok, melynek lakosai jobban élnek. Talán azért is mert ott a foci révén sokkal kevesebbet lopnak el és kevesebbet pazarolnak el mint nálunk. A foci nagyon szép és élvezetes játék. Még a haverok közötti sörmeccs is. Amíg ingyen van akik játsszák és akik nézik. De a sz@r az nagyon utálatos. Főleg ha más tolja az orrunk alá " nem közpénzből épült stadion" és egyebek képében.
kkalman
Pintér nem sportszerűtlen volt, hanem bunkó. Nem nagyon, csak úgy, ahogy megszokhattuk tőle.
Desischado
Egy jó játékos veszteni is tud. De az ilyen pintér féle bunkók nem ismerik, mit kíván ilyenkor a becsület és az udvariasság. Egyébként orbán is ott volt a VIP páholyban, szivesen megnéztem volna a képét!
Yoda69
@Desischado: Na latod azt en is. El tudom kepzelni milyen fanyar kepet vaghatott, es meg a szotyi es megakadt a torkan, mikozben ott kopkodott csanyival.
pensionar
Hat mar nem is tudunk urienberkent viselkedni, ha gyenge a csapat???Ezt csak a kapitalizmusban tananultak.
mate03
@jancsipapa: Ennek a csapatnak,nincs könnyű,nincs nehéz,csoport!Tudomásuk kell vennünk,hogy erre képes ez a garnitúra,a szövetségi kapitánnyal együtt! Pintér pedig,még pálya edzőnek is kevés! A labdarúgó szövetség ,elnöki székébe,szakembert,kell ültetni!Nem egy bankárt!Viktor pedig,ne ugasson bele,mert a focit is csak ugatta,játékos korában!
prielle
@perfekt: Nekem Moldova György: Üres telken ház alakú köd, avagy a Változások őrei c. művei jutottak eszembe.
A felkapaszkodottak cselekedetei jól jellemzik, hogy merre tart a magyarok kulturáltsága!
Beteg elme beteggé teszi a követőit! (Egy hangszóróért megmondom, kire gondoltam!)
rugacs
Ültessünk a trónra egy milliárdos pénzembert, aki a focit csak a tévéből ismeri. Nevezze meg ő az edzőt, aki néki szimpatikus. Aztán majd csak lesz valahogy.
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna.
Most éppen így van. :-(

Aki tudja = csinálja (esetünkben valahol máshol)
Aki nem tudja = tanítja ( lásd pl. Pintér)
Aki nem ért hozzá = az irányítja (Csányi, aki a tévéből ismeri a focit)

Nem egy csapatnyi focistát összeszedni nagy kunszt, hanem ütőképes csapatot összeállítani ezekből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.