Gellei Imre, az MLSZ szakmai bizottságának elnöke elárulta: a szakma támogatja Pintér Attila szövetségi kapitány azonnali leváltását – írja a Bors.

Kovács Ferenc, a Videoton 80 éves tiszteletbeli elnöke néhány éve még felkérte volna a csapat edzőjének, most viszont már ő is kritizálja. A 80 éves Kovács Ferencet nemrégiben nevezték ki az MLSZ sportigazgatójának, tehát a véleménye igencsak fontos lehet Pintér Attila sorsára nézve.

A Bors azt írja, nagy esélyes van annak, hogy már októberben a románok ellen sem a jelenlegi szövetségi kapitány vezeti a válogatottat.

Az északírek elleni eredmény magáért beszél. Látni kell, hogy a közönség máris elfordult a kapitánytól, márpedig ez a játék elsősorban értük van. Átgondolt, személyeskedést nélkülöző, körültekintő írásbeli javaslatot teszünk kapitánykérdésben az elnöknek – árulta el Gellei Imre.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
marad még egy másik Pintérünk is, ha esetleg gyakorolni akarnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@magyarbakancs: Én a szövetséggel,kezdeném!A szövetség élére intelligens,szakembert,nem bankárt!Mellé rendelve,egy gazdasági vezetőt, egy sport jogászt.A szövetségi kapitányt a szakma ,válassza meg! A futballistáknak,hazai pályán,csak a győzelem az elfogadható! Pénzt csak akkor kaphatnak,ha az elvárt teljesítményt hozzák!
magyarbakancs
@mate03: Se pénzt se stadion és ügy semmit nem adnák a magyar profi focinak.
Tartsa el magát.
Amennyiben nem tudja akkor vége,konyec.
Mert ez amit mi művelünk foci jogcímen a fekáliával egyenlő.
verőce21
Pintér megy, a felelősök pedig maradnak? :)
mate03
@magyarbakancs: Én a válogatottról beszéltem,nem a klubokról.A klubok tartsák el magukat!Az ország pénzét,ne a nézhetetlen klub futballra költsék!
keresztapa
Fizetés nélkül, játék szeretettből játszanak, amíg a pénz nem találkozik a játék szeretetével, addig csak nyűg a labda, nem játék. Pénzért való játék, olyan mint a kötelesség vagy van, vagy hiányzik, illetve pénz van, de játék öröme az ami hiányzik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.