Durva ötlet az orális szex Krisztussal. De ezért két év letöltendő egy tininek, na az durva igazán. NEM TOM' ENNYI MÉ' NEM ELÉG?! MÉ' KE MÉG A FÉL CIKKET IDE BEMÁSOLNI??? NEM TOM' ENNYI MÉ' NEM ELÉG?! MÉ' KE MÉG A FÉL CIKKET IDE BEMÁSOLNI???

Forrás: velvet.hu
Feltöltő: Bástya Elvtárs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szandokan
@Bástya Elvtárs: Azért ismerd el, nem ezt kellene csinálnia egy értelmes fiatalnak. Én nem csuknám börtönbe, hanem elküldeném kicsit a kék osztriga bárba...:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
szerintem ez tutira nem Jézus, hanem valami szobor. És egyáltalán mi a francot művel vele?
pbalage
A Gulag Szigetcsoportban (Szolzsenyicin) olvastam egyszer régen, (1996-ban fent felejtettem az első kötetet egy buszon, aki megtalálta legyen szíves szolgáltassa vissza), hogy volt egy ürge, ilyen szovjet közmunkás jellegű fazon. Egy kis szibériai faluban lakott, megparancsolta neki egy helyi elöljáró, hogy a Lenin szobrot, ami a mittudomén milyen tanácselnöki hivatal előtt állt, szállítsa el a Főtérre.
A muki egyedül volt, nem tudott mit csinálni, a szobor nehéz volt, tél volt, így hát kötelet kötött a legalkalmasabb helyre, ami jelen esetben a nyaka volt, és úgy húzta végig erejét megfeszítve az egész falun.
Húsz év kényszermunkára ítélték.
szandokan
@pbalage: Most erre mit mondjak? Hogy jön ide Lenin, meg Szibéria? Gondolom, a szobor a háta mögött volt, és úgy húzta, de ha ez a történet igaz, akkor méltán jellemzi a kommunista időket. Most viszont teljesen másról van szó a cikkben, ahogy Orbán sem tett semmit Dopemen ellen, aki a videó klipért meg a fejrugdosásért semmit nem kapott.
pbalage
@szandokan: látom nem jutnak el hozzád a hírek. Nem mintha bírnám Dopemant, de azért bekalitkázták pár hete a szobor miatt.
szandokan
@pbalage: Nocsak, valóban? Én sem lehetek mindenben naprakész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.