Az északírektől elszenvedett hazai 2-1-es Európa-bajnoki selejtezős vereség után egyre többen kíváncsiak arra, hogy a szövetségi kapitánya mekkora fizetésért dolgozik.

A Blikk meg is kereste az MLSZ-t, ám ők elhárították a választ. „Pintér Attila fizetése hozzávetőleg negyven százaléka azon külföldi szakemberek fizetési igényének, akivel a szövetség korábban egyeztetett, és több, mint egy NB I-es vezetőedzőé." – az MLSZ hivatalosan ennyit hajlandó elárulni a kapitány béréről.

„Értelmezésünk szerint az MLSZ nem tartozik az infotörvény hatálya alá, így Pintér szerződése nem nyilvános." – közölte a Blikkel a szövetség kommunikációs irodája megkeresésünkre. Néhány informátor szerint a kapitány 5 millió forintot kereshet havonta, vagyis éves szinten 60 milió forintot tehet zsebre.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Az MLSZ helyében én is titkolnám :-))) Mert az emberek joggal kérdezik, ennek ezért még fizettek?! És gondolom a kapott összeg nincs arányban a teljesitménnyel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@szandokan: "Szerintem kár az edzőket hibáztatni, ne feledjük, Matheus sem volt képes itt csodát csinálni."

Ne viccelj már, Matthaus nagyon messze van a jó edzőtől...

"Egész egyszerűen nem terem az országban az utóbbi évtizedekben néhány olyan focista, mint mondjuk Messi, vagy Neymar."

De teremnek ekkora tehetségek, csak a gyenge edzőink és a magyar közeg miatt ezt nem tudják kibontakoztatni.
Cukkini
Tuskó legyek, ha buzgó rímeim nem eresztenek gyökereket közöttetek. Értettetek?
Lehengerlően, tőlem ingerlően kívánkoznak ki, mondataimnak értelmet adó sokasodó szavak?
Mának a feladatának tartom én, hogy erősítsük meg jövőnket, s ne sajnáljuk rá száguldó időnket. Nyelvünket őrizzük magyarnak, nagy gyárnak, ma annak, mi futószalagon termeli a megbékülést.
lajospapa
Pintér Attila és a többi focista minden pénzt megérdemel! Adjanak nekik minél többet abból amit a jegyárusításból összeszednek. Adják oda mind. A foci, nézőnek, játékosnak szórakozás, hát szórakozzanak!
kkalman
Ezért a teljesítményért még fizetést is kap? Neki kellene fizetni azért, hogy a kispadra ülhet. És nem keveset!
Desischado
Világos, hogy azért hallgatnak, mert az embereknek joggal nyílna ki a bicska a zsebükben, hogy micsoda összeget kap egy ilyen férc munkáért!
Vadlaci
Azt titkolják, amit zsebre tesz, de amit kap a futballt szerető emberektől, azt nem teszi zsebre. Én nem bántom, mert nem ő a hülye, hanem azok, akik kinevezték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.