Abou Diaby, az Arsenal labdarúgója az elmúlt nyolc évben negyvenszer sérült meg, de mindig hitt magában és optimista tudott maradni.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@szandokan: Á én nem ellenzéki vagyok ne kenjél rám semmit...rühellem mindet csak a fideszt a legjobban. Nincs ma Magyarországon rendes párt...
szandokan
@Hellcat: Mert milyen pártot tudnál elképzelni, amelyik megfelelne az elvárásaidnak? A legtöbb embernek egy párt sem lenne jó, valamiért saját maguk hibáján kevés ember gondolkozik el.
Hellcat
@szandokan: www.pozitivnap.hu/kulfold/film-keszul-a-vilag-legszerenyebb-allami-vezetojerol
Nézd attól még hogy valaki politikus nem kötelező azonnal szétlopnia magát meg a haveroknak talicskázni a pénzt...ez csak idehaza divat, de főleg a fideszben...
Ha nem lenne mentelmi joguk, és a keresetük is kb annyi lenne mint az előző évi átlagbér akkor lehet kihullanának a politikából az ilyen patkányok és olyan emberek ülnének oda akik esetleg akarnak is jót tenni. Lehet naiv vagyok, de a politikus bűnözést iszonyat módon kéne büntetni, hogy legyen elrettentés. Értelmes országokban, ha a politikus hibázik akkor megbüntetik, lemondatják vagy legjobb esetben magától lemond. Idehaza viccként van kezelve a vagyonosodásuk és a korrupció. Erre te sem mondhatod, hogy ez így jó.
szandokan
@Hellcat: Nem is mondom, hogy ez így jó, de nincs, aki másként gondolkodna ott fönn.
pbalage
@Hellcat: azt kifelejtetted, hogy aki komolyan foglalkozik a lopásaikkal, az meg van hurcolva.
Ez már sajnos nem a vicc kategóriába tartozik
Hellcat
@pbalage: Bizony bizony...ezer milliárdos NAV botrány...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.