Magyarország – Hiába a milliárdokért épült stadionok, konganak a lelátók az élvonalbeli focibajnokságban. Az NB I eddigi fordulóiban ugyanis – az általános nézőszámcsökkenés mellett – a nemrég átadott, vadiúj arénákba sem járnak ki a szurkolók. A Puskás Akadémia meccseinek otthont adó, 3,8 milliárd forintból épült, 3500 fős befogadóképességű Pancho Arénában, vagy a 12,5 milliárdból felhúzott, 20 340 fős debreceni Nagyerdei stadionban eddig az őszi három, illetve négy hazai mérkőzésen összesen nem váltott jegyet annyi ember, ami egy (!) telt házas meccset jelentett volna. A harmadik új létesítményben, a 14,75 milliárdból készült Groupama Arénában (23 700) sem tolonganak a drukkerek, eddig összesen 24. 862-en tekintették meg az FTC hazai meccseit.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
a hibbantat ez nem érdekli egyre csak építi a stadionokat
közben 1700 milliárdos megszorítást rak a nyakunkba !
Ideje lenne elzavarni a jó francba !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@szandokan: jah, lemaradt: mi újság a kutyakajálóknál?
szandokan
@Pálinkafőző Rézüst: Nem azt mondtam, hogy a bérbeadás sokat hozna a konyhára, csak más alternatíva hirtelen nem jutott az eszembe. Igen, egy hajléktalan is lehet ember. Mindenesetre ma beszélgettem egy közmunkás brigáddal, akik járdát újítottak fel a környéken, és egészen normálisan lehetett beszélgetni velük, csak éppen mind sörös dobozzal a kezében imitálta a munkát, a betonból kihagyták a vasat, és a cigi csikkeket oda dobták ahova sikerült. Ezeken még volna mit fejleszteniük, és akkor egész normális emberek lehetnének ők is. Milyen kutyakajálókról beszélsz?
pbalage
@szandokan: napi 2400 forintért szerintem lehet én is kifelejteném még a betont is a betonból. :)
Amúgy mit mondtak? Jó betonozni? Mi volt a beszélgetés érdemi része?
Vagy csak afféle hétköznapi diskurzus volt?
Pálinkafőző Rézüst
@szandokan: na ne izéjjé má...:)) A kínai eftássaidnál mi a pálya?
szandokan
@pbalage: Már ne is haragudj, de arról nem a járókelők tehetnek, akiknél végre megcsinálják a járdát, hogy a közmunkás mennyit kap. Ha bemész egy üzletbe, és kérsz egy kiló Pick szalámit, te azt természetesnek vennéd, ha nagy undorral hozzád vágnák szinte, mert te megteheted?
pbalage
@szandokan: szerintem te valamelyik másik bolygón élsz.
Egy szakember (magyar) bére úgy 2000 Ft/négyzetméter körül van járdabetonozáskor, rájön a simítás, meg a tököm tudja micsoda, nem vagyok kőműves, de van róla fogalmam.
Szóval ha épp csak odatol egy nap egy játszótéri dömperre való betont, már meg is van a teljesítménybére egy egész napra.
A boltokban pedig nem közmunkások dolgoznak egyelőre, de ha ott is azok lennének, simán természetesnek vehetnéd te is, hogy odab@sszák a szalámidat, mint ahogy a 'cocializmusban' volt.
A 'kit érdekel' kategória tök menő mostanában, mióta a fidesz van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.