Hogyan lehet Dárdai Pál szövetségi kapitány úgy, hogy eddig csak az utánpótlásban dolgozott edzőként? - teszi fel a kérdést az egykori válogatott Bognár György az NSO Tv videójában.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
""több évtizedes edzői munkák vannak egy-egy ember háta mögött"."- Igen!! amit eddig minden edző annyira megmutatott . Azért van ott a "Nemzet" focija ott ahol van (a béka segge alatt!!)
kopeba
Tök mindegy ki a kapitány a focisták nem érnek szart se.
spu00
Egy kapitány azzal főz, amit kap, már mint játékosokkal. A jelenlegi állomány nem üti meg egy európai ország második vonalát. Nem tudnak focizni, félnek a labdától és a következményektől. Nézzék vissza , ha nincs a közelben ellenfél, akkor is hátra adják a labdát, vagy fejelésnél nem a homlokukat használják, fejtetőt, s ezt is csukott szemmel / kivéve Juhászt/.Ha emlékeznek, láthatták a Barcelona ifjú játékosait, normális frizura , szolid viselkedés, tetkó nélkül, s jól játszottak. Szóval valahol itt kezdődik. Egy Messi nem engedi meg magának azt, amit egy falusi footbalista nálunk megenged.S ezek nem a játékos hibája !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.