A tervezettnél később, négy év csúszással lehet új stadionja a Szombathelyi Haladásnak. Péntek délután kiderült, hogy Szombathelyen is új aréna épül, egészen pontosan három év múlva, erről a város polgármestere, Puskás Tivadar számolt be Facebook oldalán – írja a nyugat.hu. "Zöld utat kapott a stadionépítés Szombathelyen! Örömmel jelenthetem be, hogy ma délelőtt Budapesten aláírtam az új Rohonci úti sportkomplexum támogatási szerződését Simicskó István államtitkár úrral. Ez tehát egyértelműen azt jelenti, hogy Szombathely gazdagodni fog egy 9,6 milliárd forint értékű UEFA IV. stadionnal és egy modern, multifunkcionális sportcsarnokkal" – írta a város első embere.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Csak a tisztánlátás végett...Beszédhibás polgink konkrétan azt írta alá, hogy a város átadja a stadion tulajdonjogát az államnak. van egy olyan érzésem, hogy a jelenlegi stadion egyszercsak a tiborcz kölök tulajdonába kerül és fekvése miatt bevásárlóközpontnak ad helyet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.