Szalai Ádámnak két napra volt hozzá szüksége, hogy átlássa. Elég-e az 5 nap csapatépítéshez, és ki lesz a magyarok Ibrahimovića Feröeren?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@perfekt: Ezzel a mondattal akartam kezdeni hogy a focihoz még én is értek!:-)) A régi magyar csapatok mérkőzéseit nézve azt hittem hogy fel van gyorsítva a felvétel mert szinte alig lehet követni a labdavezetésüket. A nagy külföldi focistákat is megfizetik sőt még annál is jobban mégis úgy játszanak végig egy meccset hogy öröm nézni.
Lehet nem is szeretnek ezek a magyarok focizni csak épp oda vetődtek a pályához. Egy szakmunkáson is meglátszik hogy szereti -e amit végez vagy csak épp kitanulta és muszájból elvégzi a feladatot.
perfekt
@varrólány: Jól láttatod példáiddal,a sport gondjait.Miután éveket töltöttem e közegben,mint játékos,és edző is,meglehetősen ,ismerem az összetevőit--ennek az egyébként csodálatos játéknak--ami tulajdonképpen gonosz---mert a másik fél becsapása a cél--ahányszor csak lehet:Hogy mégis csodálatos,mert a végén barátokat szerzel magadnak,mert szemtől szemben--vállalod önmagadat.Csak két klasszikust idéznék.Hofi Géza: " Tudsz úszni? neem? És ha megfizetem?,A másik :Dr Lakat Károly: A játékosaihoz: " Aki hét közben firkál,az hétvégén nem tud szépen írni!"
varrólány
@perfekt: Persze játék , és mindig van vesztes , és jó a győzelem érzése. De talán még ennél is jobb amikor az ember saját magával elégedett , saját magának is tud bizonyítani hogy képes lehet edzéssel gyakorlással győzni. Az ilyen érzéseket csak az tudja érezni aki nem csak sportol hanem edzi a testét és lelkét is.
Írom én ezt aki sosem sportolt de nagyjából képben vagyok, érzésben biztos! :-))
perfekt
@varrólány: Karinthy mondotta volt," A humorban, nem ismerek tréfát"!Aki a játék,közben,nem fárad el,fizikálisan,és szellemileg sem kellőképpen,és hamarosan nem regenerálódik,az nem is játszott.Nagyon jó a példád--a mindennapi élet igényli a talpon maradáshoz a szellemi--fizikai "tréninget",és amikor az napját az ember úgy érzi ,hogy sikeres volt, ahhoz hozzájárul,említett tulajdonságok harmóniája,de elégedett soha nem lehet maradéktalanul.A miértjére ki-ki önmaga adhat választ.
silber13
@perfekt: Ezek? Elfáradni? Fizikálisan? Meg még mellé szellemileg is???:-))))) Te Atyaúristen! Hát miket nem találsz ki!:-)) Hiszen ezek már fáradtan születtek úgy fizikailag, mint szellemileg!
perfekt
@silber13: Szia.Tudod nem nagyon vitatkoznék ,igazságokon.Mint volt labdarúgó,nem azért mert a jelen lévők mindég kivételek,úgy gondolom,ezek a hiányosságok nem születési hibák.Ezeket "szerzik"--ellesik az öregebbektől,és bizony hamar rájönnek arra az egyszerű igazságra--hogy munka nélkül is boldogan megélhetnek,mert ez ma már nem játék--hanem--alattomos,harc a kenyérért, a vajas kenyérért.Tisztelet a kivételnek--de azt kicsi,hazánkban nem találandók.És akkor még az un.sportpolitikáról Csányikákról nem is szóltunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.