Futballklubok szurkolói csoportjai kezdtek demonstrálni 15 órától a Kossuth téren. A tüntetők célja, hogy felhívják a figyelmet az MLSZ és a klubvezetők szerintük szurkolóellenes szemléletére és intézkedéseire.

A szervezők közlése szerint a meghirdetettnél rövidebb lesz a demonstráció, mert szerintük "több közéleti személyiséget megfenyegettek, hogy ne szólaljanak fel."

A tüntetők az "MLSZ maffia", "buzi MLSZ" rigmusokat skandálják, illetve Csányi Sándor MLSZ-elnököt szidják versben és prózában.

Az MTI későbbi beszámolójából kiderül: a szurkolók szerettek volna egy Orbán Viktornak címzett petíciót is átadni, de ez elmaradt, mert – mint a demonstráció egyik felszólalója elmondta – írásban azt a tájékoztatást kapták, hogy erre csak munkanapon van lehetőség.

A demonstráción a szervezők becslése szerint öt-hatezren vettek részt, 15 NB I-es klub – az élvonalból csak a Puskás Akadémia hívei nem voltak jelen –, valamint az NB II-es Békéscsaba, Kaposvár, Szeged és Zalaegerszeg szurkolói.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
ugye mondtam, hogy a keménymag utálja a kormányt? (csak még ők maguk sem tudják)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
A szurkolók biometrikus azonosítása fontos, hogy végre megszűnjön az erőszak a lelátókon és a szülő a gyerekét is ki merje vinni egy meccsre.
1magyar
Orbán építi nekik a stadionokat - lehet, hogy félelemből? De lassan túlnőnek a fején.
Kellett emiatt magára haragítani a magyarokat??? Elszegényíteni őket?
bundi
@Horizont: gondolid a viktoréknak és a kubatovgárdának ehhez semmi köze?
Mert ezeket rávezetni az internetes tüntetőkre és azzal ellehetetleníteni őket...csak úgy mondom...nekem ez fordult meg a fejemben...
2006 ban is ők segítettek be a viktornak...most miért ne tennék...?
nezelodo
"az élvonalból csak a Puskás Akadémia hívei nem voltak jelen"

Majd csak eltanulják a kenyéradójuktól, hogy oda... ahol eszik.
Dr plágium
@nezelodo: az élvonalból??? Na ez a vicc :) :)
bundi
@Horizont: és így utólag elgondolkozva, hogy a fidesz székháznál mit csináltak csuklyás fiatal tüntetők maszkban (mint 2006-ban) ez talán be is jött...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.