Orbán Viktornak szívügye a magyar futball. Ott vannak a stadionok, az állami cégek támogatása, de a Hír24 írása alapján az körvonalazódik, hogy már az irányításba is beleszól.

Csányi Sándor a lapnak adott interjúban olyat mondott, ami feltételezi mindezt. A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke azt mondta: "Mindig én teszek döntési javaslatot az elnökségnek. Meghallgattam a kormányfő véleményét is, éppúgy, mint sok más, a futballhoz értő, azt szerető emberét, de a döntés és a felelősség az enyém". Hozzátette, a már leváltott kapitány, Pintér Attila kiválasztása előtt beszélt a kormányfővel.

"Előbb kineveztem Pintért, aztán tájékoztattam a miniszterelnök urat. Persze még a kiválasztás másfél-két hónapos folyamata alatt váltottunk szót a lehetséges befutókról, köztük Pintér Attiláról, és akkor nem emelt kifogást ellene" – ismerte el Csányi. 

Elmondta, Orbán dönthet arról, honosítsunk-e légiósokat a válogatott számára. "Na, ebben, mármint a honosításban a miniszterelnöknek van szava, s ő azt mondja, kizárólag magyar származású labdarúgót honosítunk" – mondta Csányi, aki abszolút egyet is ért ezzel.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ez a szerencsétlen agyhalott cigánybáró jobban tenné ha az ország és az emberek sorsát viselné a szívén!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Meg nem tudná állni,hogy ne dumáljon bele a fociba is.
Pont olyan alkat.
Napóleon izmusával együtt.
Boszi27
Meg is látszik rajta!! Mármint a focin!!
Dr. Felipe
Nyilván hogy ő hívta be az orosz válogatottat is barátságos meccsre.
mate03
@human: Egy valamirevaló futballistát képtelen volt csinálni!? Hogy akar ő( futbóliát) )Magyarországon? A hülye beléptető rendszerével,még azt a megmaradt pár ezer ,fanatikust is elüldözte a pályák környékéről!Egy külföldön élő ismerősöm kérdezte,ha hazajönne néhány napra,szeretne megnézni egy Fradi meccset! Írtam neki hogy még én sem mehetek ,mert Kubatovnak nem adom ki az adataimat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.