A Nyugat.hu információi szerint a rendőrség előállította a Szombathelyi Haladás három futballistáját, Dvorschák Gábort, Mursits Rolandot és Városi Viktort.

Az internetes oldalon megjelent vasárnap délutáni beszámoló szerint a három játékos a Bánya Cafe parkolójában került bajba, társaságuk szóváltásba keveredett egy másik csoporttal, és a vita tettlegességig fajult.

A Nyugat.hu azt írja, hogy Városit leütötték, eszméletét vesztette, és a segítségére siető Dvorschákot és Mursitsot is helyben hagyták, előbbit szintén fejbe ütötték.

"A kiérkező rendőrök a három focistát, és a sörösüveggel verekedőt is előállították. Garázdaság miatt indult eljárás ellenük" – áll a honlapon.

A Szombathelyi Haladás szombaton este 3-1-es győzelmet aratott a vendég Kecskemét ellen az OTP Bank Liga 17. fordulójában.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

craven
csak tudnám mint tudnak veszekedni-verekedni,mert focin biztos nem,hiszen ez magyarország,nem a foci hazája.ez a sport tőlünk olyan messze áll,mint kb az oroszánvadászat.. stadionunk van,csak focistánk nincs...csak barmok,balfaszok sok pénzért... itt lakom látod,ezazahááááz... ami kib...ott gáááázzzz :D
Fradigege
Sport emberek. Meccs aztán delériumtrémensz. Mi az a három mondat, ami verekedés előtt elhangzik? -MIVAN?MIVAN?MIVAN?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.