A Téli Sportágválasztón január 18-án délelőtt 10 és este 8 óra között 16 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Városligeti Műjégpályán.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Egyvalamit kene nagyon erosen a tudatba vesni: a vilagon SEMMI sincs INGYEN! Vagyis lehet, hogy ez a rendezveny ingyenes lesz azoknak, akik veszik a faradsagot , es kimennek erre a programra, de ez az egynapos kis reklam bisony az adoizetok penzebol jo sokat kihasit majd, hiszen a neves sportolokat, a helyet, a rendezoseget, az esetleges eszkozoket mind-mind berelni kell, valamint energiaigenye es vonzata is van ennek a szep megmozdulasnak.

De aki akar, menjen , eljen a lehetoseggel, bar lehet, hogy tomjenzsotinak lekonyul a huszaros szemuvege, mert nem a templomba mennek az emberek, ahogy a KDNP szerette volna, hanem szorakozni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.