Politikai okok állhatnak amögött, hogy Németh Szilárdot választották meg a birkozószövetség új elnökének  – írja a Sport Géza. Sok egyesült ugyanis a korábbi elnököt, Hegedüs Csabát támogatta, ám a szavazásra már nem saját köreikből delegálták szavazókat, hanem – feltehetően Fidesz-közeli – polgármesterek mentek el helyettük. Olyan emberek, akik semmilyen módon nem kötődnek a birkózáshoz

Ezt az eljárást az indokolhatja, hogy a sportegyesületek nagyban függenek az önkormányzati támogatásoktól, így kényszerhelyzetbe kerültek.

A tisztújítás viszontagságairól Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes is beszámolt az Indexnek: szerinte helyette is egy ismeretlen akart leszavazni. Sőt, Hegedüsék azt mesélik, hogy mikor Növényi Norberttel latolgatták a még zajló közgyűlés eredményeit, akkor ügyvédek érkeztek az irodájába, akik kilátásba helyezték nekik, hogy kirakatják őket biztonsági őrökkel, ha nem mennek el.

Szekeres István, a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) volt sajtófőnöke is arról beszélt, gyalázatos módon manipulálták a szavazást. A férfi a választás után bontotta fel szerződését a szervezettel.

Németh Szilárdot is megkérdezték az eset kapcsán. Ő azt mondta, szerinte minden törvényesen és tisztességesen zajlott, Hegedüs Csabát pedig nem akarta senki kidobatni, mindössze lejárt a mandátuma.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó igencsak meglepődött három hete, amikor a birkózószövetség tisztújításán egy ismeretlen alak helyette akart szavazni."

Ha már ezt is meg merik tenni, akkor lehet hogy 2018-ban tudtom nélkül a fideszre fogok szavazni pár millió polgártársammal együtt. Simán megcsinálják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
Már megint a füllentések...

"Még tartott a közgyűlés, amikor ügyvédek jelentek meg Hegedüs irodájában és távozásra szólították fel. Erre kiderült, hogy Hegedüs is ügyvéd, így maradhatott, de figyelmeztették, hogy "bodyguardok" állnak az ajtóban.
- Magamra néztem, meg a mellettem ülő Növényi Norbira, és arra gondoltam, hogy nem biztos, hogy ez elég lesz. Aztán elmosolyodtam..."

Forrás :
www.hirkomp.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1345%3Abodyguardokkal-fenyegettek-hegedust&catid=19%3Avezercikk&Itemid=503
Knapp75
Azért ezt a szavazást még a Hegedűs vezette elnökség szervezte és bonyolította le, ha ismeretlenek ténferegtek az épületben és voksoltak végül, akkor az az ő felelősségük is...
alte trottel
@human: Miért 2018-ban? Legutóbb ki a fasz is ellenőrizte a határon túliak szavazatait?
human
Arra kellene odafigyelni 2018-ban, hogy minden szavazókörzetben legyen elég független, ellenzéki szavazóbizottsági tag.
kukac50
Ért egyáltalán hozzá,? mert ha a hűje okoskodik az borzasztó lehet a játékosoknak is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.