Nem kell autóba ülniük azoknak a szurkolóknak, akik a Puskás FC meccseire igyekeznek. Több környező településről ingyenes buszjáratok viszik az embereket Felcsútra.

A Sport Géza infomációi szerint a bajnokság következő fordulójában  szervezetten, 7 különböző irányból juthatnak el a Klubkártyával rendelkező szurkolók a Puskás FC hazai mérkőzéseire.

A járatok Székesfehérváron, Pátkán, Lovasberényben, Vértesacsán, Alcsútdobozon és Felcsúton délután 2 és 3 között veszik fel a drukkereket, majd a meccs után fél héttől hazaszállítják őket.

A Felcsút átlagos nézőszáma 1000 fő, így számolva egy nézőre ott 3,47 millió forintot költöttek a stadionnal, a busz így már szinte aprópénz – írják.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
@Yoda69: aha... a mi adónkból.
kezd durvulni a helyzet... "éljen rákosi"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Aki fidesznyik és ezt kétségtelenül igazolja, annak azért is külön fizetnek, hogy nyitott szemekkel nézze a mecset !

Vélhetően mészáros & mészáros szotyolás lőrintcz fizeti a buszoztatást, csak nagyon szerény és nem akarja a nyilvánosságot.
vonotok
Hát akad még olyan aki kimegy magyar meccsre?? Ha fizetnének sem. Vasárnap délután a sport csatornán P.S.V. - Ajax de a nézőterén egy gyufát nem lehetett volna elejteni.
kopeba
Egyszerű a megoldás. Be kell vezetni a hivatásos szurkoló fogalmát , Majd minimálbért kapnak meg valami kevés pótlékot. A boltokat úgyis azért zárták be vasárnap hogy menjenek az emberek meccsre .
dömdödöm
van már gyakorlatuk a szavazószállításos majd békamenetes korszakból :-(((((
brutus
Ti MOCSKOS TETVEK !! Hogy a jo anyatokba rendeztek ti ingyen szorakozast MAGATOKNAK, A MI PENZÜNKBÖL, HE ???!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.