Az augusztusban 13,5 milliárd forintból átadott Groupama Aréna 240 millió forintos játékterén négy hónap alatt leromlott a borítás – írja a Blikk.

Egy skóciai laboratóriumban vizsgálták és választották ki a megfelelő magokat, úgy tűnik, hogy a legendásan szélsőséges magyar időjárás kifogott a szigetország tudósain is.

"Tavaly a helyszínen vetették el és nevelték a füvet, most viszont hengerekben szállították a gyepszőnyeget, ezeket a részeket építették be" – árulta el a lapnak Vámos Zoltán, a stadiont üzemeltető Lagardere Unlimited Stadium Solutions Kft. egyik ügyvezető igazgatója.

Ezúttal pedig Németországból érkeznek szakemberek, hogy tanácsaikkal segítsék a magyar kollégákat. A pálya alatti csövekkel biztosítják a talaj 14 Celsius-fokos, ajánlott hőmérsékletét, a „napoztató gépek” pedig a szükséges fénnyel látják el a fűszálakat.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A bajnaistagyurcsányista fű volt a hibás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Boszi27: Így már érthető miért ilyen félkegyelmű a társulat ,,megártott nekik a narancsköd,,!!!
Boszi27
@papa.49: Ilyen agyament dolgokról szoktak tudósítani a közszolgálati TV.ben? Én nem szoktam egyáltalán magyar Híradót nézni semmilyen csatornán. Vajon tudnak-e ezekről a "magyar emberek"??
papa.49
@Boszi27: A ,,közszolgálatinak,, csúfolt csatornákat akkor szoktam nézni ha Várkonyi filmet adnak, vagy ha a F1. közvetítés van, egyébként ejtve... Én inkább itt a netten tájékozódom, esetleg megnézek egy két híradót mindkét oldalról...
mariaberta
@Boszi27: Egyetlen nézhető csatorna van a "közmédiumok " közül, az M3. mert ott láthatóak azok a remek filmek, riportok és egyéb műsorok, amelyeket a sokak által "átkosnak" titulált rendszerben készítettek.
Az elmúlt 25 évben kevés nézhető műsort láthatunk az MTV-ken és a Dunákon, a hírekről ne is beszéljünk.
vadsanca
Be ne sz...jak! 14C-fok és napoztatógép! Biztos megéri?!
Vettek volna hazai fűmagot, az biztos erre a klimára van kitenyésztve. Még olcsóbb is lett volna. De van pénz!
feleselek
Régi mondás: Ne lépj a fűre, szivd el...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.