Közel 50 milliárd forintot használtak fel a magyar sportszervezetek, amit adó helyett nekik fizetnek a nyereséges cégek. A pénz nagy része a futballklubokhoz kerül. 70 esetben szabálytalanul használták fel a pénzt, ezért vissza kell fizetniük. Azt mindenki titkolja, kiket és miért kellett büntetni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
1,6 millióra büntették Ildikót, mert meg akart élni!Szandaváralja – Négy, húsvéti tojást tartó kosárka miatt követel 1,6 millió forint büntetést a kis nógrádi faluban élő asszonytól a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). Kállai Ildikó (54) az interneten mutatta be a kosárkáit, mire ketten jelentkeztek, hogy négy darabot megvennének – írta meg a fullánk.com.– A fiam Angliából támogatott akkoriban, csak ezért nem haltam éhen. Azután pedig örököltem tőle 1 millió forintot, amikor váratlanul meghalt, ebből volt jövedelmem, nem a négy kosárkából. De mindez nem érdekelte az adóhatóságot – mesélte az asszony.dikó 2011-ben költözött a százlelkes faluba, hogy önellátásra rendezkedjen be, miután könyvelőként már nem talált munkát.

blogger.nonstop24.in/napjaink/elkepeszto-birsagot-kapott-a-navtol-mert-megakart-elni/tamas/

Mocskos disznók !
Dr. Felipe
Na mégis vajon mit? Nem nehéz ám kitalálni.
papa.49
A ,,tao,, milliárdokat a hazugovics osztogatja mintha a sajátja lenne, pedig az nagyon is az állami bevétel!!!Ezért kellett jó néhány új adót bevezetnie a hazug tetű kormánynak!!!
dr lópicigáspár
@nyanya001: Ehhez már rinocérosz bőr kell, amit ezzel a kosárfonó hölggyel csinál a "présház"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.