A magyar labdarúgó-válogatott hazai környezetben gól nélküli döntetlent játszott a görög csapattal az Európa-bajnoki selejtezősorozat vasárnapi mérkőzésén, ezzel teljesítette a Dárdai Pál szövetségi kapitány által előzetesen kitűzött minimális célt, azaz az egy pont megszerzését.

A Groupama Arénában rendezett vasárnapi találkozón ugyan szinte végig a legutóbbi világbajnokságon nyolcaddöntős görögök irányítottak, de igazi komoly helyzetet nem engedett nekik a jól záró magyar védelem.

0-0-t szenvedett ki a magyar válogatott a görögök ellen

A magyar válogatott így nyolc ponttal a pótselejtezőt érő harmadik helyén áll csoportjában, míg a görög együttes mindössze két ponttal továbbra is utolsó, s aligha szólhat már bele a továbbjutásért folyó versenybe. Dárdai Pál csapata legközelebb június 13-án a finnek otthonában lép pályára.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
MIT lehetne erre mondani?
Esely sincs a magyar foci javulasara.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Mert a magyar foci jobban teljesit!!! Úgy e viktor szopkin!!!
Juszuf
@adrenalink: Már a cím is jellemző erre a liberális bagázsra.
Strong
Nekem a 2. félidő tetszett...szerintem jók voltunk.
adrenalink
@Juszuf: Mi van te bírka? Beakadt a tű a liberális bagázsnál? Egyébként igazad van! Örüljünk, hogy tele volt a stadion, meg, hogy újra sarjad a fű a pályán. A többi néma csend... Vagy szerinted örömjátékot nézhettek a mazopisták?
Juszuf
Ezek a görögök lehet, hogy most utolsók, de szerencsére az EB-n búcsúztatták az oroszokat és a vb-n is bent voltak a 16 között. Amúgy te vagy a birka, hogy te csak a hodályba szeretsz meccset nézni. Oda való vagy te is!
kopeba
Ürülék játékosok , ürülék teljesítmény , budi kell ezeknek mert oda valók nem új stadion.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.