Rohamrendőrök és az FTC szurkolói csaptak össze a népligeti aluljáróban az Újpest elleni derbit követően – számolt be az MTI.

A két csapat ultrái bojkottálták a labdarúgó OTP Bank Liga első számú rangadóját, a Ferencváros – Újpest FC labdarúgó-mérkőzést, mindkét oldalon sokan nézték a meccset a Népligetben, illetve Újpest főterén.

Balhézni kezdtek a szurkolók az FTC-Újpest focimeccs után
Marjai János (MTI)Balhézni kezdtek a szurkolók az FTC-Újpest focimeccs után
Rohamrendőrök letepernek egy férfit a népligeti aluljáróban
Marjai János (MTI)Rohamrendőrök letepernek egy férfit a népligeti aluljáróban

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@volvós: De miért nem verik szét a környéket a vízilabdás, kézilabdás szurkolók? Pedig ott is van élvonalbeli meccs. Vagy a szurkolók intelligenciája lehet a magyarázat? De akkor miért is költünk milliárdokat idiótákra?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@human: 21:07

Erre csak a csúti focigenius tud választ adni...:-)))
bakegya
@human: az agresszor feszültségét,fizikai erőszak formájában vezeti le-ha pénzt kap érte akkor önként dalolva elmegy még a falig is,ha annál is több pénzt kap érte akkor átmegy a falon is!!!-(embert is öl,mert kelllllll-"akaratosság" kérdése az egész----nem én mondtam.
(Kiképzőközpont-akadémiai szinten-puskásaréna-panchoformátumban-qvesztorbán stílusban.Már az egész világ a csodájára jár-csakkk a koldus magyarokat nem engedik oda be soha).
nezelodo
Zavar van ezeknek a szurkolóknak a fejében! Nem értik, hogy most miért csukják már le egy kis villamos borogatásért, míg 2006-ban nemzeti hősök lettek ugyanezért!
szolmekkoj
Mint a hímes tojással úgy bánnak velük. Ha úgy kezelnék őket mint a fatolvajokat akkor meggondolnák , hogy a jövő héten is is így "szurkolnak"- e vagy pedig kulturáltabban. Nagyon védett réteg az ultra meg a szélsőséges.
human
Hogy nevetni is lehessen a magyar focin itt egy kis Hofi válogatás a témában:
www.rangado.hu/tartalom/cikk/237557_foci_es_rohoges

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.