A legújabb kormányrendelet szerint a Videoton stadionja 11 milliárdból, annak környezete pedig közel 3,85 milliárdból újulhat meg. A Videoton fociklubja Garancsi István tulajdonában van – írja a VS.hu.

A tervek szerint a jelenlegi stadiont részlegesen lebontják, és a helyén egy nemzetközi mérkőzések befogadására is alkalmas építményt valósítanak meg kiszolgáló létesítményekkel, valamint parkolóval.

Irdatlan összeget költ az állam Orbán barátjának a stadionjáraFotó: mnsk.hu

A kormány egyúttal intézkedett arról is, hogy a környező Sóstói Természetvédelmi Területet, valamint a vidámparki csónakázótavat is felújítsák.

Garancsi István a sportbefektetésen kívül számos más ágazatban is aktív. Orbán Viktor kormányfő kedvenc focicsapata a Videoton, és a székesfehérvári stadionban gyakran mutatkozik együtt Garancsival, valamint a labdarúgó- és közélet más kiemelt személyiségeivel.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Knapp75
@szandokan: Szeretem a focit, ezért nem nézek magyar meccseket.
Túl rövid az élet ahhoz, hogy sz@r focit nézzünk... ;)

Tudom, hogy a statisztikák téged hidegen hagynak, de a nézőszámadatok alapján az ország elsöprő többsége ugyanígy gondolkodik!
Egy focistadion felújítását-építését írtam volna alá, az pedig a "Népstadioné", de azt is úgy, hogy atlétikai stadion is legyen.
A többire nem lett volna szabad ennyi állami pénzt adni, mivel sem a teljesítmény, sem az érdeklődés nem indokolja.
panellproli
Kell egy újabb lefizetett támogató ennek a féregnek és csapatának. Állítsuk meg már a rothadékokat! 12-én lesz eü demonstráció, mindenki aki úgy érzi, hogy nem a stadionra, hanem a saját egészségére és gyógyítására kellene fordítani a milliárdokat, legyen ott szimpatizánsként. Másképp nem lehet ezekkel szemben fellépni, csak ha egységbe Kovácsolódik a nemzet, legyen az oktatás, vagy egészségügy vagy bármi más húsba vágó téma.Meg kellene már mutatni, hogy van annyi vér a pucánkban mint annó a polgári körös randalírozókéban. És ha nem térnek észre ellő a vasvillákat !
qxy
Mert szabad neki.Ugyan ki lenne az aki azt mondaná hogy na ne.
Nem tudom bele gondoltak a törvény és alkotmány hozó emberek abba hogy ha bukik Orbán, mert bukni fog akkor ők is mennek a levesbe? Nem hiszem hogy nekik is lenne eszük vagy azok is olyan birkák ?
Ha lenne eszük, akkor most a nép és haza mellé állnának és nekik is lenne becsületük " esetleg" De így az egész brancs egy szánalmas semmit nem érő csürhe akik nem érdemelnek mást mint mint nagy büntetést teljes vagyon elkobzással.
TASzSz
Pedig az ókori Rómában is csak egy ARÉNA volt...
prime777
"Ha lenne eszük, akkor most a nép és haza mellé állnának és nekik is lenne becsületük "
Akkor gondolom munkájuk sem lenne ott,és olyan tisztségben sem lennének mint most.:)
Ki a francot érdekel a magyar nép vagy a magyarok sorsa?
Senkit!
Egyéni érdekek, a pénz,a hatalom.
Ez az ami számít és semmi más!!!
A stadion építés azért megy mert rengeteg pénz van benne,amit el lehet tenni teljesen törvényesen.
Az egészségügyben semmi haszon vagy profit nincs.
Oda nem tesznek be pénzt mert abból senki sem profitál.
Ha nekik van baj az egészségükkel akkor ők VIP szolgáltatást kapnak és azonnal.
Ugyan kérem!
Hülye kis fostalicskák vagyunk mi.A legutolsó senkik vagyunk a saját országunkban.
Egy szolga nép.
bakegya
Garabcsi is csakkk a lakbérét hajtja be a zorbánon-kiköltözik a gáspár gyerök két évre NÉMETORSZÁGBA-a zalbérletét és a tanulmányait viszont a magyar állam fizeti-mert olyan szegény családból gyütt-ment lesz!!!-rasika svájci pincérnő képzését legalább "saját erőből finanszírozza"KÖSZÖNJÜK A FELSŐOKTATÁS COCIÁLIS JUTTATÁSAIT-NYÖGHETJÜK A HALÁLRABIZTOSÍTÁSI DIÁKHITELTELENSÉGET A FIDESSNEK.DE A FOCIARÉNÁK TÜNDÖKÖLNEK MAJD A VIP HELYEKKEL.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.