A felcsúti focicsapatot működtető gazdasági társaság ahogy 2013-at, úgy 2014-et is veszteséggel zárta – derül ki a cég beszámolójából.

Az Mfor.hu cikkéből kiderül, hogy az elsőosztályú csapatot működtető Puskás Futball Club 2014-ben az előző évi 145,6 milliós veszteség után tavaly 127,6 milliós mínusszal fejezte be az évet – annak ellenére, hogy a cég nettó árbevétele egy év alatt több mint a duplájára nőtt.

Szépen termeli a veszteséget a felcsúti foci

Bár a korábbi 337,6 millió után 2014-ben már 706,1 millió forint folyt be a cég kasszájába, de ezzel párhuzamosan a kiadások is megugrottak. Az anyagjellegűek 86 millióról 226,7-re, a személyi jellegűek pedig 385,8-ról 600,1 millióra – írja az Mfor.hu.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na fidesz-fanok, merre jartok most? Vajon ki tudjatok szamolni a kis ujjacskaitokon, hogyha egy stadion - a legjelesebb! - 127 millio veszteseget produkal, akkor 10 stadion mennyit veszit??? De most mar osszeall a kep: Kobor Jani megtolti a stadiont - ha a botrany utan meg valaki kivancsi erre a csonka produkciora, amely mar eleve nem a teljes Omegara irodott -, es mar masnap kezdik is az ujabb veszteseget kepzelni: a palyan a vizelvezeto csoveket cserelni, a gyepfeluletet felujitani, kicserelni (csodalkoznek, ha nem a helyi vizfakaszto bulija lenne ez, mert o olyan kozel van a stadionhoz, meg a szotyikopkodo Ali babahoz), es mindezt ugy beszopatni a magyar tarsadalommal, hogy nem tudnak kiallitani egyetlen 11 fos utokepes futballcsapatot sem, meg akkor sem, ha az osszes korosztalybol valogathatnak ossze oket... De nem baj, ez a legfontosabb most,,, Vagy lehet, hogy titokban most fogjak felallitani a bitofat a palyan, hogy orban valahogy kieleguljon halalbuntetes-ugyben?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@justhpeter: A MOL lépet az első helyre mint támogató . (gondold végig miért emelkedik simicska kilépése óta az üzemanyag ára például)
Vizual
Valaki kezdeményezzen már egy felszámolási eljárást! Még az ellopott közpénz sem elég ezeknek. Mit költenek a semmire vajon?
Bercifiu
@justhpeter: A seggnyaláshoz, a rohadék.
mariaberta
Majd a Mészáros Lőrinc, majd az segít!
agnes200
Ez történik, amikor nem a piac határozza meg, hogy hová menjen a tőke, hanem orbán viktor, vagy akinek ő utasítást ad. Úgy sejtem, ezért nem működött a szocializmus sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.