A következő szezontól a jelenleg még Kecskeméten dolgozó Bekő Balázs lesz a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának vezetőedzője. 

A borsodi klub csütörtökön a honlapján jelentette be a megállapodást, amely szerint a tréner munkáját Veréb György, Visinka Ede és Borbély Erik segíti majd.

"Olyan felkészült és fiatal szakembert kerestünk, aki eléggé ambiciózus ahhoz, hogy a tavasszal a szurkolók által is sokszor hiányolt tüzet újra fellobbantsa a játékosokban" – idézte a honlap Árki Gábort, a DVTK sportigazgatóját.

A DVTK új vezetőedzője hivatalosan június 1-jén kezdi meg a munkát Diósgyőrben, addig az elmúlt hetekhez hasonlóan Vitelki Zoltán irányításával készül a csapat.

"Pályafutásom eddigi legnagyobb kihívása előtt állok – mondta Bekő Balázs. – A DVTK minden szempontból a legmagasabb szintet képviseli eddigi karrieremben. Olyan klubnál szerettem volna dolgozni, ahol igazi futballközeg van. Diósgyőr mint tudjuk azon kevés helyek egyike, ahol érdemes dolgozni."

Bekő Balázs az előző bajnokságban tizedik lett a Kecskeméttel, jelenleg pedig a nyolcadik helyen áll a csapat. Ugyanakkor a klub jövője egyelőre bizonytalan, mivel nem kapta meg az NB I-es induláshoz szükséges licencet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.