Hosszú Katinkát az egykori NDK-s sportolókat idéző doppingolással vádolta meg az a cikk, amelyet az amerikai Swimming World magazin jelentetett meg; Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke hivatalos levélben tiltakozott.

A magyar sportvezető válaszában botrányosnak nevezte a Swimming World Magazine internetes oldalán szerda éjszaka megjelent írást, mely szerinte úgy járatja le a nemzetközileg is elismert magyar úszót, hogy a szerző bármiféle bizonyítékkal rendelkezne állításainak igazolására.

Doppingolással vádolják Hosszút – íme Gyárfás reakciója

"Amint azt a nemzetközi média mértékadó újságírói pontosan tudják, Hosszú Katinkát megannyi doppingvizsgálatra kötelezték az elmúlt években a WADA, illetve helyi antidopping-ügynökségek, versenyeken és versenyeken kívül egyaránt. Az eredmény mindannyiszor negatív volt" – hangsúlyozta Gyárfás Tamás a közleményében, melyet a magazin portálja közzétett, s péntek délelőtt az első számú cikk az oldalon.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Gyárfás Tamás a MUSZ elnöke és Hosszú Katinka tegyen jogi lépéseket nemzetközi szinten a jó hírnév megsértése miatt!!!
keresztapa
Egyszerű az amerikai sportolók kötelező doppingolással sem képesek Katinka elért eredményeinek a közelébe érni.
wagabund
Na, most kellene megmutatni a szájhős politikusainknak, hogy elveszik a kedvét a mocskolódó majom amcsi újságírónak..
...még nem hallottam Hosszútól, hogy kétségbevonta volna valamelyik ami úszó teljesítményét..

ez egy fizetett nyalógép, aki jópénzért besározza az amik veszélyes ellenfelét..

Hajrá Hosszú!
Ne állj le vitatkozni, te csak ússz! Ha jönnek a pohárral, akkor meg nyomás...de figyeld őket, mert ezek a szarháziak mindenre képesek...
Légy résen, mert nagyon félnek tőled.
Főlökött
@dr. prédikátor: Maximálisan egyetértünk !

A szentemnek Michael Phelps esetében ugyanezen vád miért nem merült fel ?
A gatyeszát le kell-kellene perelni, s máskor meggondolja az általa életrekeltett - mindvacsinált hírtcunamiját, mely a létezését fedezi hivatott lenne, hogy még egy ilyet elindít-e életében. Kellemesen nagy kártérítés után meggondolja, milyen marhasággal áll elő - netán ismét.
Mint olvasható és irták is, többet járnak ellenőrzésre, mint a wc-re. Tehát feltünősködés helyett, a drága úrnak magával kellene foglalkoznia ! Avagy ami vele egykorú :)
mate03
@Főlökött: Phelps-et,ugyanígy megvádolták!Vannak emberek akik nem tudják elviselni,ha valaki,tiszteletre méltó versenyzéssel,sokáig a csúcson tud maradni!A tehetség nagy dolog!De munka nélkül semmit nem ér! Nézzétek meg ,a Magyar ifjúsági korú futballisták között,hány tehetséges gyereket lehet látni !Felnőtt korukra eltűnnek a süllyesztőbe,mert hiányzik az akarat! A langyos vízben is jól megfizetik,akkor minek hajtson!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.