A botrány letagadhatatlan! És nem csak az a gond, hogy Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (jól) fizetett elnöke hárommilliót kapott végtörlesztésre, hogy nyugodtan tudjon dolgozni. Érdekes módon az ellene immár írásban is ötszáz, fellázadt parasportoló ezeket az „egyebeket” elfelejti felsorolni a Központi Nyomozó Főügyészségen tett csoportos feljelentésében. Mi mindenre is gondol itt még a jochapress.hu? A tizenhétmilliós, londoni jutalomról furcsa módon egyetlen szó sem esik. Pedig az legalább annyira nehezményezhető, mint a végtörlesztésre adott hárommillió eredete és felhasználása!

Forrás: jochapress.hu
Feltöltő: KInyo29
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Istenem, akkor az zemberek többségének miért nem adnak megfelelő fizetést, hogy -nyugodtan- tudjanak dolgozni??? Esetleg kaphatnának "némi" pénzt a deviza hiteleik kifizetésére? Vagy ez a lehetőség csak Gömöri Zsolthoz hasonló fontos embereknek jár?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.