A norvég Rosenborg hátrányból fordítva 3-2-re nyert a Debreceni VSC vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező 3. fordulójának első, csütörtöki mérkőzésén.

Nagyszerűen kezdett a Debrecen, a meccs elejétől ugyanolyan támadó felfogásban, harcosan és ellenfelét letámadva futballozott, ahogy azt tette az előző, Skonto elleni párharc 9-2-re megnyert hazai visszavágóján. A hajdúságiak bátor játékuknak köszönhetően már az első tíz percben két nagy helyzetet dolgoztak ki, azonban mindkettő kimaradt. Ezt követően is a magyar együttes játszott fölényben, ez pedig bő félóra után góllá érett Balogh pontos lövésével. Pár perccel később a norvégok egy akcióból kétszer is a kapufát találták el, igaz, a szünet előtt a Debrecennek is volt újabb lehetősége.

Nagyszerű félidő után elfogyott a Loki a Rosenborg ellen

Szünet után jelentősen megváltozott a játék képe: a Rosenborg átvette az irányítást, és nagy nyomás alatt tartotta a debreceni kaput. A hazaiak nem tudták megtartani minimális előnyüket, ugyanis Rosenborg szűk negyedóra alatt megfordította az állást. Ezt követően az északi gárda visszahúzódott, átengedte a területet a Debrecennek, amely ugyan próbálkozott becsülettel, de sokáig nem találta a rést a betömörülő védelmen. A hajrában is meddő mezőnyfölényben játszott a magyar csapat, de a Rosenborg egy gyors ellentámadás végén ismét betalált, majd Bódi egy kapusról kipattanó labdát értékesített az utolsó percben, így a szépítéssel maradt némi esélye Kondás Elemér együttesének a továbbjutás kiharcolására.

A hajdúsági együttes a vereség miatt nagyon nehéz helyzetből várja az egy hét múlva esedékes visszavágót.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bra048
A Rosenborg egy másik- magasabb rendű- focit játszott. Ez látszott a harmadik gól előtt.A Rosenborg szélsője végig bal lábbal vezette kapura a labdát, majd beadás helyett "meggondolva magát", jobb lábbal a rövid sarokba lőtt. Ezt nagyon sokat kell edzésen
gyakorolni, hogy meccsen ilyen rutinszerűen sikerüljön. Tisztelet a Lokinak, hogy nem vesztette el jobban a meccset. Norvégiában sajna kinéz egy négyes, ha a norvégok nem
bízzák el magukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.