Az eddig rendelkezésre álló információk szerint kokaint fogyaszthatott a korábbi világbajnok kajakos, aki az elmúlt években már nem ért el jelentős nemzetközi eredményt. A vétség, amelyet a versenyző sem tagad, és a várható szankciók, minden bizonnyal pályafutásának végét jelentik majd. Dombvári Bence és Csipes Tamara tavaszi esete óta heti rendszerességgel, szúrópróba szerűen végeztet teszteket a válogatott keretek tagjain a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ). Kucsera Gábor július 18-án, a szolnoki második válogató megnyerését követően adott mintát. A Magyar Antidopping Csoport (MACS) éppen a szövetség megrendelésére levett vizeletmintából mutatta ki, hogy a versenyző drogot fogyaszthatott és erről értesítette az MKKSZ-t, valamint megkezdte a hivatalos eljárást. Kucsera Gábor K-1 1000 méteren indult volna a két hét múlva kezdődő milánói világbajnokságon. Hogy ki állhat rajthoz helyette az év legfontosabb versenyén, az néhány napon belül dőlhet el.

Forrás: jochapress.hu
Feltöltő: KInyo29
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Mindenkinek jogában áll ,olyan hülyének lenni, amilyen csak akar.Izomagyú elfajulások.!
Dr. Felipe
Mikor egy profi sportoló kiég és már nem jönnek az eredmények, azt bizony nehéz feldolgozni. Ekkor jön a drog és az alkohol. A profi labdarúgásban is sok ilyen eset van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.