Dzsudzsák Balázs ismét Törökországba utazott és a hétfői orvosi vizsgálatokat követően aláír a Bursaspor labdarúgócsapatához. 

A török klub honlapján látható videófelvételen a landolást követően rögtön a magyar válogatott szélsőjének nyakába akasztották a klub sálját, majd már így nyilatkozott.

Budapestről érkeztem és készen állok az új kihívásra. Száz százalékig pozitív benyomást szereztem a klubról előző látogatásomkor, mindenki kedvesen fogadott. Remélem, a legjobb tudásom szerint tudom segíteni a csapatot

- mondta a Dinamo Moszkvától érkező Dzsudzsák.

Dzsudzsák Balázs holnap aláírhat a Bursasporhoz

Fotó: Twitter

A 28 éves játékost az egyesület történetének egyik legnagyobb igazolásának tartotta az interjút készítő riporter, Dzsudzsák pedig abbéli reményét fejezte ki, hogy a csapat másodjára is bajnok lesz, majd hozzátette, mindenképpen dobogón szeretne zárni a Bursasporral.

Holnap reggel lesz az orvosi vizsgálat, azután pedig sor kerülhet az aláírásra. Örülök, hogy véget ért a bizonytalanság, hiszen nagyon fontos, hogy mihamarabb játszhassak. Remélhetőleg jövő héten be is mutatkozhatok már. Óriási tisztelettel és szeretettel fogadtak már most, remélem, sok örömöm lesz itt

 - írta Facebook oldalán Dzsudzsák.

Dzsudzsák 2008-ig a Debrecen játékosa volt, majd a PSV Eindhovenben szerepelt három éven át. Oroszországba előbb 2011-ben az Anzsi Mahacskalához igazolt, majd egy évvel később került a Dinamo Moszkvához.

A Bursaspor az előző idényben hatodik helyen zárt a török bajnokságban.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

EcsiAntal
Nocsak --nocsak ----hol vannak a nagy nevű csapatok --Lazio-Inter--Drtmund stb --ez kb.olyan mint itthon a Felcsut lenne --itt meg azért nem lesz sokáig mert gyenge játékos --és nem fogják kifizetni --havi kb 175000 eurós fizetése lenne ha megkapná ennél a sehol nem jegyzett csapatnál --de azért zselére való az lesz --de aminek a zselé alatt kellene lenni az üres a tirpák gyereknek !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Jééééé, tud írni ??.nem nézném ki belöle
Igaz, focizni sem, csak autókat törni
a beképzelt falábú kölök
soljanka
Nem igazán ismerek a sportolók közül olyant, aki ennyire ellenszenves lenne.
Mióta csak felkapták hidegrázást kapok ettől a kis pöcstől.

2010-ben még ezt nyilatkozta ez a senki:
„Nem olyan játékos vagyok, akinek az a célja, hogy kétmillió euró fölött keressen. Én spanyol vagy olasz csapatban játszanék szívesen, csak azért nem mennék el Törökországba, hogy ne legyenek anyagi gondjaim.”
Szeparepa
Jó nagy hülye hogy nem a Hertához megy...
mtsl
Írd alá b@szd meg!
Kit érdekel!?

A képen szereplő öt ember közül öt rabosítható.
A lyukas zoknimat nem bíznám rá egyikre sem.

Elképzelni sem akarom, hogy ezek, hogy gondolkodhatnak, hogy élhetnek...
Primitív népnemzeti, vagy éppen ellenkezőleg, népnemzetietlen (mindenki eladó és megvehető) sz@r a köbön!
mate03
@Szeparepa:! A Herta nem tudja azt a pénzt kifizetni,amit ez a pöcs kért! A Törökök megadták neki,hát odamegy!Pénz beszél a kutya ugat! Egyébként a bundeszligában,nem sok sót enne meg,ott csak egy tucat játékos lenne!
wagabund
hogy kiválóan focizik, azt nem lehet vitatni...csakhát...Hofi óta tuggyuk, hogy előfordul a pályán ellenfél is..nos, az is tuggy, hogy van egy aranylábú, akit azonnal le kell rúgni a pályáról..

mint emkéxünk rá, amikor az első, bemutatkozó tétmérkőzésén játszott egy keményebb volt szovjet csapattal, a tizedik percben ártalmatlanná tették...három játékos csak őt fogta..
aztán műtét, majd fél év lábadozás..ez az igazi foci?

a törökök sem szexmasszázzsal töltik az idejüket a pályán...

mindenesetre drukkolok neki, mert magyar, és öregbíti a hírünket...

Hajrá Dzsudzsák!... (volt egy barátnője, aki le sem tudta írni a nevét)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.