A magyar labdarúgó-válogatott a norvég csapatot kapta ellenfélül a 2016-os, franciaországi Európa-bajnokság novemberi pótselejtezőjére a Nyonban tartott vasárnapi sorsoláson.

Bernd Storck szövetségi kapitány együttese idegenben kezd november 12-14. között, majd három nappal később hazai pályán fogadja riválisát a visszavágón.

A másik három párharcban Ukrajna Szlovéniával, Svédország Dániával és Bosznia-Hercegovina Írországgal találkozik az Eb-részvételért.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
@justhpeter: ma, 20:24 Köpködje a szotyit a hazai meccseken, akinek nincs jobb dolga!

Az "aranylábúaknak" teljesen mindegy, hogy melyik válogatott ellen lépnek pályára. Világ versenyre csak akkor jutnának ki, ha mi rendeznénk EB-t, VB-t. De még akkor se 100 %.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@terlasz: Már az is baj, ha nem csak pesszimistákból áll ez az ország? A baj inkább az, hogy többen vannak a pesszimisták, no meg itt az a fene nagy kishitűség, ami jellemzi a magyarok többségét. Sírás és rinyálás tettek helyett, ez a mai magyar szlogen.
terlasz
@enslaved: Inkább realistának mondanám magam. Az optimizmusoddal semmi baj.
enslaved
@terlasz: Világ életemben optimista ember voltam, többek között ezért is tartok ott, ahol. Ha valaki csak a kormányoktól várja a segítséget, az lehúzhatja a rolót.
terlasz
@enslaved: Igazad van, én is ezt szoktam mondani.
adrenalink
@enslaved: Már évtizedek óta temetjük! Isten látja lelkemet, nem vagyok egy irigy természetű. Tudok mások MEGÉRDEMELT sikerének is örülni. De, hogy ezek az agyonajnározott balf@szok 1 milliárdot kapjanak a kijutásért, ahol hülyére verik őket, valahogy nem dobna fel...
enslaved
@adrenalink: A fociban nagyon sok pénz van, ezt el kell fogadni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.