Csányi Sándor az MLSZ vezetőjeként Orbán Viktornak hálálkodott a magyarok EB-re való kijutás után tartott sajtótájékoztatón – derült ki az Index tudósításából.

Sándor, tudod, mire nem szeretnék ébredni? Arra, hogy norvég vagyok

- állítólag ezt a viccet mondta Orbán Viktor vasárnap este Csányi Sándornak.

Csányi azt is mondta a kormányfőről a pótselejtezős kijutás kapcsán:

Elsősorban meg kell köszönni a miniszerelnök úrnak. A legtöbb rizikót ő vállalta.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mondd ezt a 4 millió létminimum alatt élőknek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@JAJMÁR: @glorianna: Mikor jon a kezcsokos nenike es a karantenos uttorok? (ceausescu minden "nep koze valo leereszkedesekor, iskolalatogataskor" az uttoroket a latogatas elott 2 hetre karantenba tettek, nehogy ceausescu valamilyen betegseget kapjon el.

Persze csanyi leborulhatna Don orban elott is - a valtozatossag kedveert, mert mindig a "masik" vegen talalhato - es o is megkoszonhetne , hogy lam-lam, nemhiaba kopkodtuk egyutt a szotyihejjat, de meg is van az eredmenye!
karma1
@Knapp75: Isten hozott! Hianyoztal...:o)))
herczeg0210
Nem tudtad? Itt mindent a mini Szterelnöknek köszönhetsz! Nélküle itt semmi nem történhet. Bármit teszel neki köszönheted, hogy teheted. Ceausescu is így kezdte annak idején, én láttam egyszer voltam ott 1977-ben, azóta sem! Azt is láttam, TV-ben, hogy végezte...
simmering73
Pfúj! Ennyi. És akkor nem moderálnak ki.
zöldszem
Csányi , Csányi... Büdös görény tapsikolj köszöntgesd, csak a nyálas álladat töröld meg néha...Szervezkedj, intézd el azt, hogy a gólokat Orbán rúgta... Hülye!!!
justhpeter
Sokat gondolkodtam ezen a komoly problémán. Arra jutottam, hogy Csányi úr tudhat valamit. Magamban elkezdtem számolni. Kormánytámogatásokat a focinak, TAO pénzeket a focinak, általunk nem ismert pénzeket a focinak ("közbe szerzéseket" nyerő klubtulajdonos havernak juttatott pénzek) összeadnánk és odaadnánk egy hozzáértő nyugati menedzsernek, vajon hány EB-re tudta volna kijuttatni a válogatottat ? A leírtak alaján nem tudtam dűlőre jutni, miért is jár köszönet Orbánnak ? Mert hogy nem a vasárnapi eredményért, az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.