Mielőtt a magyar labdarúgó-válogatott vasárnap szembenézett Norvégiával, Dzsudzsák Balázs, a mieink kapitánya ösztönző beszédet tartott társainak, hogy feltüzelje őket.

Késedi Gábor, a magyar válogatott videoelemzője az Indexnek azt nyilatkozta, hogy Dzsudzsák hátborzongató beszédet mondott az öltözőben. „Olyan beszédet tartott, mielőtt kiindult a csapat a meccsre, hogy a hideg kirázott, felállt a karomon a szőr. Úgy fanatizálta és tüzelte a társait, hogy élvezet volt nézni és hallgatni. Olyan erő volt benne, mint egy félistenben, én ilyennek még nem láttam.”

Itt van Dzsudzsák hátborzongató öltözői beszéde

A Nemzeti Sport megtudta, mit mondott Dzsuzdsák a meccs előtt, íme:

„Srácok, halljátok, mi van kint? Húszezer ember szurkol nekünk csak itt, tíz-tizenötmillió világszerte a tévék előtt. Ezt a továbbjutást innen nem viheti el senki! A világ legjobb csapata sem, ez a norvég sem!

Kilencven perc, nehéz lesz, de tegye oda magát mindenki, dögöljünk bele, köpjük ki a tüdőnket, hajtsuk ki a belünket, de ne engedjük el, amiért annyit dolgoztunk, és itt van a kezünkben! Rúgjunk oda keményen, majd kipihenjük a fáradtságot, a sérülést akár, de most itt nem engedhetjük őket a kapunk közelébe!

Talán sohasem lesz ilyen esélyünk, de meglehet, annak sem, aki még csak húszéves. Ezt a sanszot meg kell ragadni! Gyerünk, gyerekek, menjünk ki, fussunk, amennyit csak bírunk, mert akkor a sors velünk lesz! Nyomás kifelé! Hajrá, Magyarország!”

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Egy beképzelt nyegle,túlfizetett tulipánoska...
A pályán focizni kell,nem az öltözöben pofázni !!!
Várjuk a folytatást...az már keményebb lesz !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@prime777: Nem Dzsudzsák tehet róla, hogy az ember nem tud teljes szívvel örülni annak, ami valóban siker. Valaki itt valamit nagyon elrontott a focihoz való hozzáállással kapcsolatban. Gondolom, mindenki tudja, hogy kicsoda, és micsodát.
human
@prime777: Nemkati megválaszolta helyettem is, hogy miért is csak öröm az ürömben ez az eredmény.
pagoda
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
pagoda
@Desischado: Miért vagy ilyen rosszindulatú. Örülni kell az eredménynek, ne fesd az ördögöt a falra!
pagoda
@volvós: Miről beszélsz? Vitte a hátán az égész csapatot. Mindent megtett a győzelemért. Mindegy mi lesz a folytatás, ha továbbra is ilyen jól játszanak. Ne légy rosszindulatú! Árt az egészségnek!
human
@pagoda: Bercifiúnak valóban nincs igaza. A futball nem termelő munka. A termelő munka hozzájárul a GDP növekedéshez, a foutball pedig eddig csak vitte a pénzt és a többi eredményes sportághoz képest rengeteget. A futballistáknak először meg kellene mutatniuk, hogy megérdemlik például Felcsútra a 3 milliárdos kazánházat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.