Pelé, a brazilok legendás labdarúgója reméli, hogy a Puskás Akadémia sok tehetséggel gazdagítja a magyar labdarúgást.

A sportág egyetlen háromszoros világbajnoka ezt Orbán Viktor miniszterelnöknek küldött levelében írta, miután kézhez kapta a kormányfő születésnapi gratulációját – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szombaton az MTI-t.

Pelé – aki október 23-án ünnepelte 75. születésnapját – a magyar kormányfő gratulációját megköszönő levelében hozzátette: "szerencsére és Istennek hála, jó egészségben élem mindennapjaimat". Örömmel értesült arról – írta Pelé –, hogy Orbán Viktor az alapítója annak a futballakadémiának, amely egykori barátja, a briliáns Puskás Ferenc nevét viseli.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
A g..i még a Puskás nevet is ellopta a Bp. Honvédtól.
koszpeko
@karma1: Az nem zavarja,hogy cégét már rég eladta a Bajnai amikor beütött a krakh.
Már köze nem volt hozzá.
Látod?
Ez a helyzet mi kis országunkban.
A fideszes médiák elfelejtik leközölni helyreigazításaikat.
Azt is elfelejtik közölni,hogy az ezzel kapcsolatos pereket mindet megnyerte Bajnai Gordon.
Tudod?
A tájékozódás nem az erősségük.
Van nekik 3 csatorna M1,Duna,Tv2 oszt jó napot.
karma1
@koszpeko: Igen, en tudom ezeket az informaciokat, de mar nem linkelem be, csak emlekeztetem ezeket a hulye trollokat, hogy az nem zavar, hogy a Wallist teljesen folmentettek, es nem volt liba-ugy? Ekkor szoktak meg elojonni, hogy "hat hanyan lettek ongyilkosok emiatt"... Vettem a faradsagot, es visszakerestem, hogy osszesen csak EGYETLEN no lett ongyulkos, akinek NEM kellett volna, mert a vallalkozasat nem erintette az ugy, viszont a ferje elmondta, hogy a neje nagyon regota depresszioval kuzdott.
Aztan innentol kezdve csak mondjak a maguket, a tenyekhez annyi kozuk sincs, mint lonak a harangoteshez, de o leirja a libsi-bolsiknak az o eszreveteleit, mert az az igaz, es fontos.
Tudod, mar lesz@rom oket, tolem azt allitanak, amit akarnak, ennek a bagazsnak meg ugyis mennie kell, es akkor ugyis viszi majd magaval ezt a szemetet, mert a trollok is csak addig mukodnek, amig penzt kapnak erte. Ha nem lesz penz, nem lesz fide$$-s@ggnyalas. oszt jonapot.
sentinel216
Mint Tibi bácsi Három kívánság műsorában. Viktorka szeretett volna levelet kapni a világhírű focistától. Megírhatta volna a bukott labdaszedőnek, ahhoz, hogy valakiből jó focista legyen nem okvetlen szükséges fűtött gyepes pálya, dagadt bukszájú szponzor, kényszer futball az iskolákban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.