Együttműködési megállapodást írt alá hétfőn a magyar állam, a fővárosi önkormányzat és a Magyar Olimpiai Bizottság a 2024-es budapesti olimpiai pályázatról.

 A dokumentumot – amely rendelkezik a benyújtandó pályázat intézményrendszeréről: a felállítandó sportolói bizottságról, az olimpiai védnökök testületéről, valamint az olimpiai egyeztető fórumról – kilencen látták el kézjegyükkel.

Tarlós lepacsizott a 2024-es olimpiáért

Tarlós István főpolgármester a politikai összefogásra hívta fel a figyelmet, s kijelentette, „óvatos optimizmussal” tekint a magyar olimpiai pályázatra.

Fürjes Balázs, az olimpiai pályázat kormányzati felelőse azt mondta, Budapest erős és esélyes pályázó, amelynek az az ajánlata a Nemzetközi Olimpiai Bizottság számára, hogy vele közösen tegye működővé az Agenda 2020 elnevezésű, a gazdaságos olimpiai rendezést célzó reformcsomagot.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
NEM KÉNE!!! Bele fog dögleni ez a k*rva ország...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
Az az ország ne akarjon olimpiát rendezni, ahol a lakosság harmada a kormány adatai szerint is a szegénységi küszöb alatt él és a kórházba vinni kell magaddal vécépapírt, gyógyszert, kaját mert arra sincs pénz! Maholnap orvos és nővér sem lesz!Miből szeretnék az olimpiát csinálni? Az állam adósság az egekben! Nyilván kölcsönökből. Ki fogja azokat visszafizetni?
Svájc vajon miért nem akar olimpiát? Pedig biztos lenne rá pénze. Mert kis ország nem tudna később mit kezdeni a létesítményekkel. Mi majd tudnánk? Orbán stadionjai most is üresen konganak. A világon még egyetlen olimpia sem volt nyereséges. Persze Orbán és bandája hülyére keresné magát, az ország pedig csődbe menne. Pacsiz, fogjatok össze, az első 100 leggazdagabb magyar, és csináljátok meg a "magánvagyonotokból"!!!
Lepényleső
Miért nem az akkori fővárosban,Felcsúton rendezik meg az olimpiát?
bakegya
PIA a felcsutkai MARADONÁNAK-ha ezt is SIKERESEN átbaxa a magyarok érdekében ÁLLAM ÉS MÉG A MARADÉK UNIÓS PÉNZEN AKKOR AZ OLIMOSZ TETEJÉN IS ORBÁNTEKNŐS SZOBRÁT CSODÁLHATJA A MARADÉK EMBERISÉG!!!
dömdödöm
Egy probléma mentes hétköznapot kéne rendezni . Üzenjük a lepacsizóknak . :-(
vitriol
persze, hogy megpályázzák, abból a pénzből rengeteget le tudnak nyúlni!
solidedge
Ki van ez találva. A tervezés, építés, a szolgáltatóipar hatalmas vagyont fog jelenteni a csókosoknak. Az olimpiát követő elkerülhetetlen gazdasági összeomlást ezek az emberek röhögve fogják túlélni. A többi beledöglik, de egy olimpiáért áldozatot kell hozni. Egyébként ha a NOB-nak esze van nem minket választanak rendezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.